20.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът Апостол Апостолов награди осем деца от община Симитли, участвали в конкурса „Обичам коледно – новогодишните празници, защото…“

Осем деца от община Симитли, взели участие в коледния видео конкурс на община Симитли – „Обичам коледно – новогодишните празници, защото…“, бяха наградени с подаръци от кмета Апостол Апостолов. Това се случи на специално организирано тържество, в рамките на което всяко дете получи специален подарък.

Припомняме, че по повод декемврийските празници Община Симитли организира конкурс, а победителят излъчихте самите вие – чрез гласуване във Фейсбук страницата на Симитли.инфо. Победител, с най – много гласове, бе пет годишната Гергана Димитрова от село Крупник, която получи подарък – велосипед.

За да няма сърдити и за да се даде стимул на децата да бъдат все по – креативни и активни, кметът Апостол Апостолов бе подготвил специални подаръци и за всички останали деца – Цветелина Дорлюмска, Михаела Александрова, Евгени Александров, Ноеми Илиева, Изабела Димитрова, Румяна Бориславова и Кремена Тодорова. Имаше и вкусни лакомства, както подобава на един истински празник.

Кметът Апостолов благодари на всички деца, че са участвали и допълни, че Община Симитли с радост работи и ще продължава да работи в името на най – малките свои жители, както и ще продължава да стимулира тяхното творческо развитие. „Благодаря и на родителите, които съм сигурен, че сте помогнали на вашите деца. Без добра семейна среда, децата трудно успяват в днешно време. Продължавайте да се грижите толкова добре за тях, за да станат достойни членове на нашето общество. Деца, вие трябва много да слушате вашите родители“, каза още той.

Дечицата, от своя страна, благодариха на кмета и организаторите на конкурса и добавиха, че много са се забавлявали, но и много са се постарали да направят хубави видеа. Родителите също благодариха на общинското ръководство за добрата инициатива. На тръгване всички си пожелаха – да има повече такива конкурси и повече събития за децата, защото това им носи голяма радост! 

Related posts

В Симитли ще бъде отбелязан храмовия празник на параклиса „Св. Стилиян“

Дани Тренчева

Писателката Гергана Тодорова стартира две инициативи с подкрепата на кмета на Община Симитли – Апостол Апостолов

Дани Тренчева

Блокират АМ „Струма” до Симитли

admin

Шофьор блъсна 6-годишно дете в Гоце Делчев и избяга

Дани Тренчева

Общината в Белица ще съдейства за укрепване на къщата, в която се заби камион

Дани Тренчева

Ето какво ще решава ОбС-Благоевград в петък

Leave a Comment