13.08.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Международният ден на хората с увреждания бе отбелязан с празнична програма в ЦНСТ за лица с физически увреждания и лица с деменция в Симитли

Международният ден на хората с увреждания бе отбелязан с празнична програма в Центъра за настаняване от семеен тип за лица с физически увреждания и лица с деменция в Симитли. Музика, домашна питка и сладки бяха само част от нещата, с които персоналът на центъра изненада неговите потребители.

„Всеки човек има право на достоен живот, на уважение и разбиране. Това е доказана житейска истина, която в пълна степен важи за хората с увреждания. Ние, хората от екипа на ЦНСТ, искаме да се обърнем към хората с увреждания: Пожелаваме ви да сте все така борбени и силни духом, да сте обградени с близки хора, които ви обичат и нека усмивките са по-често на вашите лица. Бъдете непреклонни и твърди, борете се докрай за победа. Не скланяйте глава, не казвайте – не искам, не мога. Животът е просто борба. Нека сполуката и обичта бъдат ваши постоянни спътници и огънят в очите ви никога не загасва. Ние сме заедно с вас, ръка за ръка, ще преодоляваме трудностите!“, допълниха от Центъра за настаняване от семеен тип за лица с физически увреждания и лица с деменция в Симитли.

Related posts

Шофьор на автобус от Петрич предизвика катастрофа

Дани Тренчева

Областните управители на Благоевград, Кърджали и Смолян на среща с премиера

Дани Тренчева

Обединената кукерска група на Община Симитли с награда за придържане към традициите от „Кукерски игри в Пиринско 2022“

Дани Тренчева

Районна прокуратура-Благоевград предаде на съд обвиняем за купуване на гласове

Дани Тренчева

Кметът на община Благоевград определи местата за поставяне на агитационни материали

Дани Тренчева

Поклон! 48-годишният Любомир от село Полето и семейството му спасиха два човешки живота

Leave a Comment