21.07.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Международният ден на хората с увреждания бе отбелязан с празнична програма в ЦНСТ за лица с физически увреждания и лица с деменция в Симитли

Международният ден на хората с увреждания бе отбелязан с празнична програма в Центъра за настаняване от семеен тип за лица с физически увреждания и лица с деменция в Симитли. Музика, домашна питка и сладки бяха само част от нещата, с които персоналът на центъра изненада неговите потребители.

„Всеки човек има право на достоен живот, на уважение и разбиране. Това е доказана житейска истина, която в пълна степен важи за хората с увреждания. Ние, хората от екипа на ЦНСТ, искаме да се обърнем към хората с увреждания: Пожелаваме ви да сте все така борбени и силни духом, да сте обградени с близки хора, които ви обичат и нека усмивките са по-често на вашите лица. Бъдете непреклонни и твърди, борете се докрай за победа. Не скланяйте глава, не казвайте – не искам, не мога. Животът е просто борба. Нека сполуката и обичта бъдат ваши постоянни спътници и огънят в очите ви никога не загасва. Ние сме заедно с вас, ръка за ръка, ще преодоляваме трудностите!“, допълниха от Центъра за настаняване от семеен тип за лица с физически увреждания и лица с деменция в Симитли.

Related posts

Пример за социална община! Симитли разкрива още услуги за хора в риск

admin

ЮЗУ завери служебно семестъра на всичките си студенти от Украйна

Дани Тренчева

Откриха трупа на издирвана 54-годишна жена в полуразрушена необитаема къща в Кюстендилско

Дани Тренчева

Акция на ГДБОП в Благоевград

Дани Тренчева

Спасяването на Богоявленския кръст в село Полена ще се извърши зад сградата на бившото училище

Дани Тренчева

Движението по мостовото съоръжение на Републикански път III-1006 ще бъде преустановено

Дани Тренчева

Leave a Comment