25.01.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Международният ден на хората с увреждания бе отбелязан с празнична програма в ЦНСТ за лица с физически увреждания и лица с деменция в Симитли

Международният ден на хората с увреждания бе отбелязан с празнична програма в Центъра за настаняване от семеен тип за лица с физически увреждания и лица с деменция в Симитли. Музика, домашна питка и сладки бяха само част от нещата, с които персоналът на центъра изненада неговите потребители.

„Всеки човек има право на достоен живот, на уважение и разбиране. Това е доказана житейска истина, която в пълна степен важи за хората с увреждания. Ние, хората от екипа на ЦНСТ, искаме да се обърнем към хората с увреждания: Пожелаваме ви да сте все така борбени и силни духом, да сте обградени с близки хора, които ви обичат и нека усмивките са по-често на вашите лица. Бъдете непреклонни и твърди, борете се докрай за победа. Не скланяйте глава, не казвайте – не искам, не мога. Животът е просто борба. Нека сполуката и обичта бъдат ваши постоянни спътници и огънят в очите ви никога не загасва. Ние сме заедно с вас, ръка за ръка, ще преодоляваме трудностите!“, допълниха от Центъра за настаняване от семеен тип за лица с физически увреждания и лица с деменция в Симитли.

Related posts

Потрошени автомобили в Благоевград и Гоце Делчев

Дани Тренчева

На три места в град Петрич ще се извърши ритуалът за Богоявление

Дани Тренчева

Министерски съвет отпусна средства за учебни заведения в Гоце Делчев и община Гърмен

Дани Тренчева

Днес предават бюлетините за вота в неделя

Дани Тренчева

Кметът Апостол Апостолов: Честит празник, студенти! Бъдете вдъхновени и устремени по пътя към успеха

Дани Тренчева

Учениците в община Петрич преминават изцяло в обучение от разстояние в електронна среда

Дани Тренчева

Leave a Comment