23.02.2024
Без категория България

Майката на убития психолог Иван Владимиров изплака болката си

Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил убит снощи. За убийството е задържан 52-годишния бивш полицай Румен Тонев, уволнен от МВР през 2000 година.

Вчера, малко след 22:30 часа, в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в жилищна кооперация на ул. „Черковна“.

Според информация на bTV от прокуратурата той не е отрекъл извършеното от него убийство и е предал на органите законния си пистолет. Той е задържан за 72 часа и до края на деня ще му бъде повдигнато обвинение за убийство.

В пост във Фейсбук майката на Иван Владимиров – Слава Иванова, написа следното:

„Бях благословена майка с най-прекрасното дете. Шегувахме се, че всичко при него се получава… винаги. И винаги по трудния начин. Но той посрещаше всичко с оптимизъм и вдъхновение. Приемаше предизвикателствата с усмивка и не спираше да мечтае. Вървеше смело към мечтите си. Посвети дълги години на четене, учене, образоване, за да се върне в България и да даде най-доброто от себе си, за да учи младите хора да бъдат истински, да бъдат себе си, да бъдат победители, да вярват в доброто и да изградят правилни ценности, за да усетят красотата на битието като него. Издаде книга, с която да вдъхнови хората да видят през неговите очи колко вдъхновяващо и животопроменящо е четенето. Беше готов. Беше разперил криле за полет… и един нелеп куршум пречупи крилете му и отне светлината от очите му.

Той беше светлина за много хора. Беше мой учител, подкрепа и опора. Беше детето, с което се гордеех. Беше вдъхновяващ събеседник и продължител на мечтите ми. Беше радост, светеща радост.

Можеше да направи още толкова много. Краят дойде неочаквано и нелепо. Съзнанието ми отказва да приеме, че това е реалност.
Мило мое дете, изпращам ти цялата си обич и благодарност, че избра мен за майка и освети и осмисли дните ми. И горещо се надявам, че си на едно по-добро място. Нека е мир и светлина на душата ти. Не остави дете, но остави следа. И сме много тези, които ще те носим в сърцето си“.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Как да опазим близките си: Кантарджиев съветва в какъв случай да не се събираме по празниците

Дани Тренчева

102 сигнала за взривни устройства в училища в пет области са получени до момента

admin

Насоки за кандидатстване за средства по Плана за възстановяване

admin

Двама полицаи с обвинение за искане и приемане на подкуп

admin

ЦИК: Получихме сигнали за агитация във Viber

Дани Тренчева

Прокуратурата иска депутатския имунитет на Радостин Василев

admin

Leave a Comment