25.04.2024
112 България

Петима са ранени при челен сблъсък на две коли на пътя Варна-Бургас, между тях и две деца

Украинка, двама турски граждани и две деца са отведени в болница след челен сблъсък между два автомобила на пътя Варна-Бургас. Инцидентът е станал около 11.00 часа на около 500 м след Обзор в посока курорта „Слънчев бряг“. Информацията е от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР-Бургас.

Челният сблъсък е бил между лек автомобил „Фолксваген“ с украинска регистрация и автомобил „Гранд Чероки“, със софийска регистрация. В първата кола са се придвижвали двама мъже от турски произход, жена от украински произход и две деца. Колата е пътувала в посока Варна.

В другия автомобил – „Гранд Чероки“, са пътували мъж и жена – вероятно български граждани, но към момента нямаме официални данни за самоличността им, каза за БТА говорителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева.

Към мястото на инцидента са се отправили полицейски екипи и три екипа на Спешна помощ, като към болница „Света Анна“ във Варна са откарани украинката, двете деца и единия от мъжете от автомобила „Фолксваген“. Пътуващите в автомобила „Гранд Чероки“ са прегледани на място и са без сериозни наранявания. Друг екип е транспортирал втория мъж, който е и шофьор на Фолксвагена, също към Варна. Трафикът е пренасочен по вътрешен черен път до приключване на огледа на местопроизшествието.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Обявиха какви ще са компенсациите за общините заради скъпия ток

Дани Тренчева

Димитър Радев: Присъединяването към еврозоната ще доведе до увеличаване на доходите ни

Дани Тренчева

НОВАТА ВЛАСТ: НС одобри кабинета „Петков“

Дани Тренчева

Бизнесът напусна среща за доходите заради поведението на синдикатите

Дани Тренчева

Съдят приемен родител за три престъпления срещу настанено в дома му дете

admin

Румен Радев наложи вето върху част от промените в Изборния кодекс

admin

Leave a Comment