25.04.2024
Пулсът на Югозапада

„Левски“ (Крупник) победи „Пирин II“ (Разлог) в отложен мач

„Левски“ (Крупник) победи с 3:1 „Пирин II“ (Разлог) в отложен мач. Срещата между двата отбора се изигра на изкуствения терен в село Годлево.

„Левски“ (Крупник) откри резултата в 20-та минута чрез точно попадение на Ивайло Спасов. В 30-та минута Марио Самуилов покачи резултата на 2:0 в полза на крупничани. До края на първото полувреме резултатът остана непроменен.

В 50-та минута, след неразбирателство между Владимир Благоев и вратаря Ивайло Попов, „Левски“ (Крупник) допусна гол за домакините. Последваха пропуски на Радослав Равначки, Ивайло Спасов, Марио Самуилов, Самуил Самуилов.

В 70-та минута Красимир Самарджийски изпусна дузпа, уцелвайки противниковата греда. В 80-та минута Радослав Равначки успя да реализира и третото попадение в полза на гостите, с което оформи крайния резултат в срещата.

Related posts

Дирекция „Социално подпомагане“ – Благоевград стартира кампания за предоставяне на еднократната финансова подкрепа за отопление в размер на 300 лева

Дани Тренчева

Пирин (Благоевград) започна подготовка за новия сезон

“Продължаваме Промяната“ регистрира листата си за участие в изборите за Народно събрание в град Благоевград.

Дани Тренчева

Дневен център за възрастни с увреждания – град Симитли получи дарение от „Ангели за България“

Дани Тренчева

Ръст на безработицата и в Благоевградско

Дани Тренчева

Международният ден на хората с увреждания бе отбелязан с празнична програма в ЦНСТ за лица с физически увреждания и лица с деменция в Симитли

Дани Тренчева

Leave a Comment