24.04.2024
Пулсът на Югозапада

„Левски“ (Крупник) победи „Пирин II“ (Разлог) в отложен мач

„Левски“ (Крупник) победи с 3:1 „Пирин II“ (Разлог) в отложен мач. Срещата между двата отбора се изигра на изкуствения терен в село Годлево.

„Левски“ (Крупник) откри резултата в 20-та минута чрез точно попадение на Ивайло Спасов. В 30-та минута Марио Самуилов покачи резултата на 2:0 в полза на крупничани. До края на първото полувреме резултатът остана непроменен.

В 50-та минута, след неразбирателство между Владимир Благоев и вратаря Ивайло Попов, „Левски“ (Крупник) допусна гол за домакините. Последваха пропуски на Радослав Равначки, Ивайло Спасов, Марио Самуилов, Самуил Самуилов.

В 70-та минута Красимир Самарджийски изпусна дузпа, уцелвайки противниковата греда. В 80-та минута Радослав Равначки успя да реализира и третото попадение в полза на гостите, с което оформи крайния резултат в срещата.

Related posts

Луксозното ауди изгоря в Благоевград

admin

Кметът Апостол Апостолов и жители на Крупник почетоха паметта на Гоце Делчев

admin

Председателят на ОбС – Симитли Вилимир Александров представи мерките, които общината предприе за справяне с COVID кризата по време на научен форум

Година след пожара в бл. №18 в кв. „Струмско“ започват възстановителните дейности по сградата

admin

Кметът на Симитли Апостол Апостолов настоява за спешна среща с министъра на регионалното развитите и председателя на УС на АПИ

Дани Тренчева

Катастрофа на пътя Кресна – Симитли, има пострадал

Дани Тренчева

Leave a Comment