20.07.2024
България Политика

Костадин Костадинов: Твърде вероятно е „Възраждане“ да внесе вот на недоверие

„Твърде вероятно е да внесем вот на недоверие към правителството заради визитата на военния министър на САЩ, който дойде непоканен. Това е национално предателство“. Това заяви за „Твоят ден“ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Според него ГЕРБ най-накрая подкрепя „Възраждане“ по отношение на искания предсрочен вот. „Видя се, че за тях цялата ситуация в държавата се разглежда единствено през призмата на отношението на властта към техния лидер“, смята той. И допълва, че намесата на лични отношения в политиката не е нещо добро и не води до добро.

„ГЕРБ говорят за репресия, но практикуваха анархия години наред. Те имат доста пресечни точки с властта, тя дори е новият ГЕРБ – имат еднакъв манталитет. Коалицията в момента е четворен ГЕРБ, това показва и общата им позиция за Украйна“, посочи лидерът на „Възраждане“.

По думите му „Възраждане“ ще подкрепи съдебната реформа, но ще държи и внесените от тях мерки да бъдат разгледани. Относно кандидатурите за шеф на БНБ Костадинов подчерта, че няма да се гласува за личности, а за програми на управление.

Related posts

Румен Радев: Каквато и да е предисторията и предтекста за войната в Украйна, нищо не може да оправдае потъпкването на националния суверенитет

admin

Повече гишета за обслужване на обновения Терминал 2

admin

Правителството отпуска близо 3,5 млн. лв. за довършване на ремонта на Зографския манастир

admin

Почитаме Св. 20 хиляди мчци, изгорени в Никомидия

Дани Тренчева

Черна статистика

admin

НОИ с пояснения за Великденската добавка от 70 лв. към пенсиите

admin

Leave a Comment