28.11.2022
България Политика

Костадинов нападна депутат от ПП в пленарната зала

Председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов нападна депутата от „Продължаваме промяната“ Искрен Митев в пленарната зала по време на днешното парламентарно заседание. 

Искрен Митев излезе за финално изказване в края на дебата за законови промени, които задължават бившите агенти на Държавна сигурност да се обявяват всеки път, когато кандидатстват за публична длъжност.

„Поне едно нещо ми стана ясно по време на тези обсъждания, че г-н Копейкин (бел.ред. – всеизвестен подигравателен прякор на Костадинов) измами хората и си купи къща с техните пари, тези които му останаха си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна гарда, за да покаже, че е повече човек от другите!“, заяви Искрен Митев.

Ситуацията се разви пред деца от Петрич, дошли на посещение в парламента по повод днешния празник.

„Този тъпак – ще му разбия носа!“ се чу само, докато Костадинов сочеше към Митев и се опитваше да вземе думата след изказването му. След като не бе допуснат до трибуната, Костадинов се обърна, отиде до мястото на Искрен Митев, а той изненадващо го хвана за вратовръзката. Костадинов се опита да издърпа вратовръзката си от ръцето му. В този момент Митев се изправи и тогава Костадинов го блъсна. Множество депутати се струпаха наоколо в опити да ги разтърват.

Related posts

Прокуратурата повдигна обвинения на замесените в стрелбата на пътя София – Перник

admin

Кирил Петков: Имаме между 20 и 50, които през целия си живот са забогатявали незаконно

admin

МОН: Реформата във висшето образование започва от атестацията на преподавателите

Дани Тренчева

Двама души загинаха при пожар в жилищна сграда в София

Дани Тренчева

Правосъдният министър: Ще поискам оставката на Гешев, чакам решение на КС по въпроса

Дани Тренчева

Рашков: МВР разследва експерти от КЕВР

Дани Тренчева

Leave a Comment