20.04.2024
България Политика

Костадинов нападна депутат от ПП в пленарната зала

Председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов нападна депутата от „Продължаваме промяната“ Искрен Митев в пленарната зала по време на днешното парламентарно заседание. 

Искрен Митев излезе за финално изказване в края на дебата за законови промени, които задължават бившите агенти на Държавна сигурност да се обявяват всеки път, когато кандидатстват за публична длъжност.

„Поне едно нещо ми стана ясно по време на тези обсъждания, че г-н Копейкин (бел.ред. – всеизвестен подигравателен прякор на Костадинов) измами хората и си купи къща с техните пари, тези които му останаха си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна гарда, за да покаже, че е повече човек от другите!“, заяви Искрен Митев.

Ситуацията се разви пред деца от Петрич, дошли на посещение в парламента по повод днешния празник.

„Този тъпак – ще му разбия носа!“ се чу само, докато Костадинов сочеше към Митев и се опитваше да вземе думата след изказването му. След като не бе допуснат до трибуната, Костадинов се обърна, отиде до мястото на Искрен Митев, а той изненадващо го хвана за вратовръзката. Костадинов се опита да издърпа вратовръзката си от ръцето му. В този момент Митев се изправи и тогава Костадинов го блъсна. Множество депутати се струпаха наоколо в опити да ги разтърват.

Related posts

Пострадалите от поройните дъждове в Карлово и Сопот с възожност да получат еднократна помощ

admin

Румен Радев: Каквато и да е предисторията и предтекста за войната в Украйна, нищо не може да оправдае потъпкването на националния суверенитет

admin

Ще има ли горещи сметки за парно насред ледената зима?

admin

Д-р Атанасова: Рисковете за здравето на пациенти с онкологични заболявания растат пропорционално с увеличаване случаите на COVID

admin

Kак функционира Националната телефонна линия за деца 116 111

admin

Излязоха резултатите по български език и литература (БЕЛ) и по математика в 7. клас

admin

Leave a Comment