22.09.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

Коледно настроение вече се усеща и в Центъра за настаняване от семеен тип в село Железница

Коледно настроение вече се усеща и в Центъра за настаняване от семеен тип в село Железница. Заедно служители и потребители на социалната услуга украсиха красиви коледни дръвчета, за да усмихнат всички ни и да ни напомнят, че се намираме в онова време от годината, когато чудесата се сбъдват, когато коледният дух и семейният уют са най-важните неща.

“Годината е към своя край. Декември е тук… Тихичко пристъпил на пръсти.. очарователен, магичен и тооолкова любим.. Нека в сърцата ни има достатъчно любов, за да се справим с всичко, което ни се случва и достатъчно здраве, за да не е зает излишно ума ни! Нека има топлина, емоционалност, споделеност, обич, уют, мир, благословение, приятели, вяра, въпреки всичко и въпреки всички. Нека се научим на търпимост и смирение, да искаме и да даваме прошка. Да бъдем благодарни за всичко, което ни поднася живота.

Да посрещнем най-светлите и красиви празници с мисълта, че ще бъдат неповторими и пълни с чудеса. А чудесата нямат нужда от обяснения и доказване. Чудеса се случват по Коледа и не само. Достатъчно е да ги пожелаем силно и да повярваме, че наистина съществуват. Защото вярата е нещото, което крепи и осмисля живота ни.…”, допълват от центъра в село Железница.

Related posts

Владимир Димитров ще представлява Община Симитли и България в най – голямото състезание в Източна Европа – Olympia Eastern Europe 2022

admin

Позиция на депутатите от ПП – Благоевград относно проекта за парк „Бачиново“

Дани Тренчева

63-годишен шофьор изгуби контрол над автомобила си и се удари в бетонова ограда

Дани Тренчева

Читалище „Съзнание-1944“ в с. Зелен дол с благородна инициатива за 1 март

Дани Тренчева

Мъж от Сандански се нуждае от средства за операция на ставите, за да живее нормално

admin

Обраха новострояща се къща в благоевградското село Рилци

Дани Тренчева

Leave a Comment