20.08.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Коледно настроение вече се усеща и в Центъра за настаняване от семеен тип в село Железница

Коледно настроение вече се усеща и в Центъра за настаняване от семеен тип в село Железница. Заедно служители и потребители на социалната услуга украсиха красиви коледни дръвчета, за да усмихнат всички ни и да ни напомнят, че се намираме в онова време от годината, когато чудесата се сбъдват, когато коледният дух и семейният уют са най-важните неща.

“Годината е към своя край. Декември е тук… Тихичко пристъпил на пръсти.. очарователен, магичен и тооолкова любим.. Нека в сърцата ни има достатъчно любов, за да се справим с всичко, което ни се случва и достатъчно здраве, за да не е зает излишно ума ни! Нека има топлина, емоционалност, споделеност, обич, уют, мир, благословение, приятели, вяра, въпреки всичко и въпреки всички. Нека се научим на търпимост и смирение, да искаме и да даваме прошка. Да бъдем благодарни за всичко, което ни поднася живота.

Да посрещнем най-светлите и красиви празници с мисълта, че ще бъдат неповторими и пълни с чудеса. А чудесата нямат нужда от обяснения и доказване. Чудеса се случват по Коледа и не само. Достатъчно е да ги пожелаем силно и да повярваме, че наистина съществуват. Защото вярата е нещото, което крепи и осмисля живота ни.…”, допълват от центъра в село Железница.

Related posts

Общините Белица, Струмяни и Сатовча възстановиха присъственото обучение

Дани Тренчева

Верижна катастрофа на Е-79 край Рилци

Дани Тренчева

МРРБ удължи с 2 години срока за откриване на участък от АМ“Струма“-Благоевград-Крупник

Акция на ГДБОП в Благоевград

Дани Тренчева

Кредит от 1,5 млн. лева за текущите нужди на СБАЛО „Св. Мина“ иска кметът на Община Благоевград Илко Стоянов

admin

Пик на грипната епидемия в Благоевград, броят на болните е 603% на 10 000 население

Leave a Comment