29.05.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Коледно настроение вече се усеща и в Центъра за настаняване от семеен тип в село Железница

Коледно настроение вече се усеща и в Центъра за настаняване от семеен тип в село Железница. Заедно служители и потребители на социалната услуга украсиха красиви коледни дръвчета, за да усмихнат всички ни и да ни напомнят, че се намираме в онова време от годината, когато чудесата се сбъдват, когато коледният дух и семейният уют са най-важните неща.

“Годината е към своя край. Декември е тук… Тихичко пристъпил на пръсти.. очарователен, магичен и тооолкова любим.. Нека в сърцата ни има достатъчно любов, за да се справим с всичко, което ни се случва и достатъчно здраве, за да не е зает излишно ума ни! Нека има топлина, емоционалност, споделеност, обич, уют, мир, благословение, приятели, вяра, въпреки всичко и въпреки всички. Нека се научим на търпимост и смирение, да искаме и да даваме прошка. Да бъдем благодарни за всичко, което ни поднася живота.

Да посрещнем най-светлите и красиви празници с мисълта, че ще бъдат неповторими и пълни с чудеса. А чудесата нямат нужда от обяснения и доказване. Чудеса се случват по Коледа и не само. Достатъчно е да ги пожелаем силно и да повярваме, че наистина съществуват. Защото вярата е нещото, което крепи и осмисля живота ни.…”, допълват от центъра в село Железница.

Related posts

Обучението на ротационен принцип за учениците от V до XII клас в община Симитли и област Благоевград се удължава с още една седмица

Дани Тренчева

Община Разлог закупи нов сметосъбиращ камион за отпадъци на общинска фирма “Благоустройство и чистота”

admin

Oставиха в ареста мъж от Северна Македония, шофирал с 3,33 промила алкохол

Дани Тренчева

Пребиха и ограбиха 30 – годишен мъж пред магазин в центъра на Благоевград

Дани Тренчева

Иззетите 355 антики при акцията на ГДБОП били с голямо историческо значение,сред арестуваните е и холандец

admin

Остават броени часове до ШАХ ФЕСТ Симитли 2022

admin

Leave a Comment