18.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Областен информационен център – Благоевград с открита приемна в Симитли

Екипът на Областен информационен център – Благоевград провежда информационна кампания в областта. Днес експертите ще бъдат в Симитли. В периода 04-18 октомври, експертите на Центъра извършват посещения във всички общини в Благоевградска област с открити приемни. Поради продължаващата усложнена епидемиологична обстановка във връзка с разпространението на КОВИД-19, срещите ще се провеждат на открито на мобилен информационен щанд.

По време на информационната кампания ОИЦ – Благоевград предоставя информационни и рекламни материали за Оперативните програми и Програмата за развитие на селските райони, както и безплатни консултации на място. Акцент на кампанията са проектите на новите програми, финансирани със средства от Европейските структурни и инвестиционни фондове за периода 2021-2027 г.

Междувременно, екипът на ОИЦ – Благоевград продължава с представянето на програмите, финансирани със средства от ЕСИФ, за периода 2021 – 2027 г. Заради епидемиологичната обстановка информационните срещи се провеждат он лайн във Фейсбук страницата на Областен информационен център – Благоевград.

Областен информационен център – Благоевград е част от мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

Related posts

Работна среща по въпросите на туризма се проведе в Банско

admin

С 10 млн.лева ще бъде рехабилитиран пътя Банско-хижа Вихрен

admin

Задържаният за убийството на дядо Иван от Микрево остава в ареста

admin

Община Благоевград обявява еднодневен траур за загиналите хора на АМ „Струма“ и жертвите в старческия дом в с. Рояк

Дани Тренчева

Въпреки предупрежденията на народния представител Стефан Апостолов! Тежък инцидент на пътя Полето – Брежани

Дани Тренчева

Владимир Димитров ще представлява Община Симитли и България в най – голямото състезание в Източна Европа – Olympia Eastern Europe 2022

admin

Leave a Comment