09.08.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът на Симитли Апостол Апостолов удовлетвори искането на жителите на кв. „Ораново“! До броени дни отваря врати детска ясла

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов удовлетвори искането на жителите на кв. „Ораново“ – да има детска ясла, която да посещават техните деца. Преди няколко години, заради липсата на интерес от страна на родителите на деца, яслата в квартала е закрита, но сега се оказва, че има голяма нужда от разкриването на такава.

Поради тази причина кметът на община Симитли Апостол Апостолов и председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров проведоха няколко срещи с родители, за да чуят тяхното искане. На срещите присъства и бившият председател на Общински съвет Симитли Владимир Христов, който оказа голямо съдействие за отварянето на ясла в кв. „Ораново“.

След срещите, на които е станало ясно, че има голяма нужда от разкриването на ясла, кметът Апостол веднага е задействал процедура по разкриването на такава. В момента текат строително – ремонтни дейности в Детска градина „Радост“, филиал „Ораново“ за създаването на необходимите условия и разкриването на ясла.

Очаква се дейностите да приключат до броени дни. Веднага след това ще започне и приемът на деца.

Related posts

Рухна бетонна ограда на детска градина в Благоевград

Дани Тренчева

Децата от ДГ 2 „Св. Богородица“ в Благоевград играят на нова детска площадка

Дани Тренчева

Добри орисници „полазиха“ кметството село Полето

Дани Тренчева

Инцидент с работник в района на ски-писта „Картала“ край Благоевград

Дани Тренчева

ДЕРБИТО НА ОБЩИНА СИМИТЛИ! ФК „Долно Осеново“ се изправя срещу ФК „Ветрен“ (Полена)

Над 120 хил. души в област Благоевград вече са ваксинирани срещу COVID – 19

Дани Тренчева

Leave a Comment