04.03.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът на Симитли Апостол Апостолов удовлетвори искането на жителите на кв. „Ораново“! До броени дни отваря врати детска ясла

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов удовлетвори искането на жителите на кв. „Ораново“ – да има детска ясла, която да посещават техните деца. Преди няколко години, заради липсата на интерес от страна на родителите на деца, яслата в квартала е закрита, но сега се оказва, че има голяма нужда от разкриването на такава.

Поради тази причина кметът на община Симитли Апостол Апостолов и председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров проведоха няколко срещи с родители, за да чуят тяхното искане. На срещите присъства и бившият председател на Общински съвет Симитли Владимир Христов, който оказа голямо съдействие за отварянето на ясла в кв. „Ораново“.

След срещите, на които е станало ясно, че има голяма нужда от разкриването на ясла, кметът Апостол веднага е задействал процедура по разкриването на такава. В момента текат строително – ремонтни дейности в Детска градина „Радост“, филиал „Ораново“ за създаването на необходимите условия и разкриването на ясла.

Очаква се дейностите да приключат до броени дни. Веднага след това ще започне и приемът на деца.

Related posts

Възпитаници на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Симитли с отлично представяне в първия кръг на Националното състезание „Многознайко“

Дани Тренчева

Три фирми се конкурират кой да чисти Спортния интернат в Благоевград срещу 111 500 лв.

admin

Тежка катастрофа край Благоевград, три линейки на място, има затиснати хора

Дани Тренчева

Младен Тимчев от Сандански оглави ДФЗ в Благоевград

Ураганен вятър и висока лавинна опасност при Седемте рилски езера

Дани Тренчева

В Белица повишават заплатите на ваксинираните общински служители

Дани Тренчева

Leave a Comment