23.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът на Симитли Апостол Апостолов удовлетвори искането на жителите на кв. „Ораново“! До броени дни отваря врати детска ясла

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов удовлетвори искането на жителите на кв. „Ораново“ – да има детска ясла, която да посещават техните деца. Преди няколко години, заради липсата на интерес от страна на родителите на деца, яслата в квартала е закрита, но сега се оказва, че има голяма нужда от разкриването на такава.

Поради тази причина кметът на община Симитли Апостол Апостолов и председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров проведоха няколко срещи с родители, за да чуят тяхното искане. На срещите присъства и бившият председател на Общински съвет Симитли Владимир Христов, който оказа голямо съдействие за отварянето на ясла в кв. „Ораново“.

След срещите, на които е станало ясно, че има голяма нужда от разкриването на ясла, кметът Апостол веднага е задействал процедура по разкриването на такава. В момента текат строително – ремонтни дейности в Детска градина „Радост“, филиал „Ораново“ за създаването на необходимите условия и разкриването на ясла.

Очаква се дейностите да приключат до броени дни. Веднага след това ще започне и приемът на деца.

Related posts

Богата програма за празника на Симитли – Рождество на Пресвета Богородица

admin

Пътят Велинград – Разлог е затворен заради катастрофа

Дани Тренчева

Дванадесетокласниците от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ отбелязаха Международния ден за борба срещу ХИВ и СПИН

Дани Тренчева

Автобусите между Симитли и кв. „Ораново“ с ново разписание

Дани Тренчева

Сандански избира своя будител на 2021 година

Дани Тренчева

На Бабинден в Дневния център за възрастни с увреждания в град Симитли

Дани Тренчева

Leave a Comment