21.03.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов се срещна с жители на село Крупник, пострадали от поройните дъждове

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов се срещна с жители на село Крупник, които са пострадали от поройните дъждове на 11 и 12 декември. По време на разговорите хората изложиха своите проблеми, както и направиха конкретни предложение за отстраняване на щетите, възникнали след валежите.

По време на срещата стана ясно, че един от най – засегнатите райони в село Крупник е този, който се намира в около стадиона, където се е образувало и свлачище.

В хода на разговорите бяха набелязани конкретни мерки за овладяване на ситуацията. В спешен порядък ще бъде изпратена техника, дейността на която ще бъде координирана от Александър Стойнев, който подчерта, че е наясно с всички зони, в които спешно трябва да се предприемат действия за овладяване на ситуацията.

В дългосрочен план се предвижда среща между кмета на община Симитли Апостол Апостолов, кмета на село Крупник Иванка Чакалска и жители с хидроинженери, които ще помогнат за изготвянето на цялостен проект.

Related posts

Проверяват състоянието на над 30 бомбоубежища в Дупница

Дани Тренчева

Увеличават COVID леглата в Благоевград

Дани Тренчева

Вандалски акт, унищожил чешмичката на пазара в Симитли, разгневи социалните мрежи

Дани Тренчева

Оранжев код за обилни валежи и опасност от наводнения по поречията на реки в Югозападна България

Дани Тренчева

Листата на ГЕРБ – Благоевград пълна с много нови имена

admin

Доставиха машините за симулативно гласуване в Благоевград, стартира разяснителна кампания в града и малките населени места

Дани Тренчева

Leave a Comment