09.08.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов се срещна с жители на село Крупник, пострадали от поройните дъждове

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов се срещна с жители на село Крупник, които са пострадали от поройните дъждове на 11 и 12 декември. По време на разговорите хората изложиха своите проблеми, както и направиха конкретни предложение за отстраняване на щетите, възникнали след валежите.

По време на срещата стана ясно, че един от най – засегнатите райони в село Крупник е този, който се намира в около стадиона, където се е образувало и свлачище.

В хода на разговорите бяха набелязани конкретни мерки за овладяване на ситуацията. В спешен порядък ще бъде изпратена техника, дейността на която ще бъде координирана от Александър Стойнев, който подчерта, че е наясно с всички зони, в които спешно трябва да се предприемат действия за овладяване на ситуацията.

В дългосрочен план се предвижда среща между кмета на община Симитли Апостол Апостолов, кмета на село Крупник Иванка Чакалска и жители с хидроинженери, които ще помогнат за изготвянето на цялостен проект.

Related posts

От утре! 11 улици в Симитли остават без водоподаване заради реконструкция на водопровод

Венеса Ханджийска от Полена е новият национален шампион на 200 м. бягане, след оспорвано състезание за юноши и девойки в София

Дани Тренчева

Висока безработица в Благоевград

Дани Тренчева

Огнище на африканска чума по свинете е установено в Благоевградско

Дани Тренчева

Нов социален проект на Община Петрич ще помага на хора с увреждания, на деца и възрастни от малцинствени общности

admin

Дванадесетокласници от училището в Симитли с мил жест към класния си ръководител по повод 8-ми март и предстоящия им абитуриентски бал

Дани Тренчева

Leave a Comment