20.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов се срещна с жители на село Крупник, пострадали от поройните дъждове

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов се срещна с жители на село Крупник, които са пострадали от поройните дъждове на 11 и 12 декември. По време на разговорите хората изложиха своите проблеми, както и направиха конкретни предложение за отстраняване на щетите, възникнали след валежите.

По време на срещата стана ясно, че един от най – засегнатите райони в село Крупник е този, който се намира в около стадиона, където се е образувало и свлачище.

В хода на разговорите бяха набелязани конкретни мерки за овладяване на ситуацията. В спешен порядък ще бъде изпратена техника, дейността на която ще бъде координирана от Александър Стойнев, който подчерта, че е наясно с всички зони, в които спешно трябва да се предприемат действия за овладяване на ситуацията.

В дългосрочен план се предвижда среща между кмета на община Симитли Апостол Апостолов, кмета на село Крупник Иванка Чакалска и жители с хидроинженери, които ще помогнат за изготвянето на цялостен проект.

Related posts

ЮЗУ „Неофит Рилски“ спечели два проекта по програма „Еразъм+“ и един проект по Норвежкия финансов механизъм

Дани Тренчева

Благоевград се включва в инициатива по повод Световен ден на ходенето

Дани Тренчева

Благоевградският огнеборец гл. инспектор Боян Кондуров замина с военния „Спартан“ за Турция

admin

Дядо Коледа изненада децата от детската градина в село Долно Осеново с коледно шоу и сладки подаръци

Дани Тренчева

„Падна“ дълга за почти 18 милиона лева за парка в Благоевград

admin

Окръжен съд-Благоевград потвърди условната присъда на Костадин Митев, който с цигара предизвика големия пожар в Кресненското дефиле

admin

Leave a Comment