28.11.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът Апостолов: Ще извадя „Септември“ (Симитли) от „Б“ група, ако тенденциозното и най – вече безобразно съдийство срещу нас, продължи

Безобразно съдийство, в полза на домакините, беляза вчерашната среща между „Септември“ (Симитли) и „Монтана 1921“ (Монтана)завършила при резултат 1:1.

Във връзка с резултата от мача, кметът на Община Симитли Апостол Апостолов пита шефа на българските съдии от Унгария Виктор Касай:

– Докога ще се влияете от зам.-председателчето Костадин Гергинов и ще праща поръчкови съдии, които да режат главата на „Септември“ (Симитли)?

„Както в този кръг, така и в предходния, загубихме много точки. На предния мач, съдията, изпратен от Варна не ни даде дузпа, а днес ни изравняват с гол от засада! Нормално ли е такова съдийство? Докога ще продължавате така? Ако Ви пречим, няма проблем! Ще извадя отбора от „Б“ група“, допълва кметът Апостол Апостолов.

„На следващия домакински мач съдията да си прави сметката, защото ако свири така, както тези дотук, ще отиде в река Струма и приключваме с първенството“, каза още той.

Related posts

Над 100 хил. са ваксинираните срещу COVID – 19 в област Благоевград

Дани Тренчева

Запалват коледните светлини в село Крупник на 16 декември

Дани Тренчева

Японски вишни с декоративно осветление заменят болни и опасни иглолистни дървета по ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград

Дани Тренчева

Постепенно обстановката в община Симитли, след обилните валежи от дъжд, се нормализира

Дани Тренчева

Ремонт спира водата на ул. „Цар Асен ” и ул. „Никола Вапцаров ” в Благоевград от днес

Дани Тренчева

Заради глад и нищета: Социалните отнеха три деца от майка им

Leave a Comment