29.03.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът Апостолов: Ще извадя „Септември“ (Симитли) от „Б“ група, ако тенденциозното и най – вече безобразно съдийство срещу нас, продължи

Безобразно съдийство, в полза на домакините, беляза вчерашната среща между „Септември“ (Симитли) и „Монтана 1921“ (Монтана)завършила при резултат 1:1.

Във връзка с резултата от мача, кметът на Община Симитли Апостол Апостолов пита шефа на българските съдии от Унгария Виктор Касай:

– Докога ще се влияете от зам.-председателчето Костадин Гергинов и ще праща поръчкови съдии, които да режат главата на „Септември“ (Симитли)?

„Както в този кръг, така и в предходния, загубихме много точки. На предния мач, съдията, изпратен от Варна не ни даде дузпа, а днес ни изравняват с гол от засада! Нормално ли е такова съдийство? Докога ще продължавате така? Ако Ви пречим, няма проблем! Ще извадя отбора от „Б“ група“, допълва кметът Апостол Апостолов.

„На следващия домакински мач съдията да си прави сметката, защото ако свири така, както тези дотук, ще отиде в река Струма и приключваме с първенството“, каза още той.

Related posts

Нов застрахователен офис отвори врати в Симитли, кметът Апостол Апостолов бе сред официалните гости

Дани Тренчева

Въвеждат се нови противоепидемични мерки в област Благоевград, считано от 31 януари

Дани Тренчева

Община Симитли с покана за Бабинден

admin

Дядо Коледа зарадва децата от филиал „Мечо Пух“ на Детска градина „Радост“

Дани Тренчева

До 11 февруари касите на отдел „Местни данъци и такси“ в община Симитли ще работят само до обяд

Дани Тренчева

Въвеждат онлайн обучение в Югозападния университет

Дани Тренчева

Leave a Comment