22.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът Апостолов: Ще извадя „Септември“ (Симитли) от „Б“ група, ако тенденциозното и най – вече безобразно съдийство срещу нас, продължи

Безобразно съдийство, в полза на домакините, беляза вчерашната среща между „Септември“ (Симитли) и „Монтана 1921“ (Монтана)завършила при резултат 1:1.

Във връзка с резултата от мача, кметът на Община Симитли Апостол Апостолов пита шефа на българските съдии от Унгария Виктор Касай:

– Докога ще се влияете от зам.-председателчето Костадин Гергинов и ще праща поръчкови съдии, които да режат главата на „Септември“ (Симитли)?

„Както в този кръг, така и в предходния, загубихме много точки. На предния мач, съдията, изпратен от Варна не ни даде дузпа, а днес ни изравняват с гол от засада! Нормално ли е такова съдийство? Докога ще продължавате така? Ако Ви пречим, няма проблем! Ще извадя отбора от „Б“ група“, допълва кметът Апостол Апостолов.

„На следващия домакински мач съдията да си прави сметката, защото ако свири така, както тези дотук, ще отиде в река Струма и приключваме с първенството“, каза още той.

Related posts

Част от улиците в Симитли остават без водоснабдяване

Дани Тренчева

Кръгла маса „30 години специалност „Психология““ ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Дани Тренчева

Агресия на пътя между Петрич и Рупите! Лек автомобил е със счупени стъкла след…

admin

Аутопсията разкри причината за смъртта на кмета на Якоруда Н. Кафелов – изстрел в дясното слепоочие на главата

admin

Добри орисници „полазиха“ кметството село Полето

Дани Тренчева

НАП блокира сметките на ОФК „Пирин” за дълг от 200 хил. лв.

admin

Leave a Comment