29.03.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът Апостолов: Ще извадя „Септември“ (Симитли) от „Б“ група, ако тенденциозното и най – вече безобразно съдийство срещу нас, продължи

Безобразно съдийство, в полза на домакините, беляза вчерашната среща между „Септември“ (Симитли) и „Монтана 1921“ (Монтана)завършила при резултат 1:1.

Във връзка с резултата от мача, кметът на Община Симитли Апостол Апостолов пита шефа на българските съдии от Унгария Виктор Касай:

– Докога ще се влияете от зам.-председателчето Костадин Гергинов и ще праща поръчкови съдии, които да режат главата на „Септември“ (Симитли)?

„Както в този кръг, така и в предходния, загубихме много точки. На предния мач, съдията, изпратен от Варна не ни даде дузпа, а днес ни изравняват с гол от засада! Нормално ли е такова съдийство? Докога ще продължавате така? Ако Ви пречим, няма проблем! Ще извадя отбора от „Б“ група“, допълва кметът Апостол Апостолов.

„На следващия домакински мач съдията да си прави сметката, защото ако свири така, както тези дотук, ще отиде в река Струма и приключваме с първенството“, каза още той.

Related posts

„Септември“ (Симитли) се изправя срещу „Спортист 2009“ (Своге)

Дани Тренчева

Прокуратурата разследва побоя, извършен от 15-годишен младеж в Сандански

admin

Иззетите 355 антики при акцията на ГДБОП били с голямо историческо значение,сред арестуваните е и холандец

admin

Община Симитли почете героите от Орловец

admin

На три места в град Петрич ще се извърши ритуалът за Богоявление

Дани Тренчева

КП “Български възход” в помощ на пострадалите от наводненията в Карлово

admin

Leave a Comment