28.11.2023
Благоевград Пулсът на Югозапада

Кандидат-студентите отново могат да посетят Американския университет виртуално

Традиционният Ден на отворените врати ще се проведе изцяло онлайн в събота, 13 ноември

Американският университет в България (АУБ) отново ще проведе Деня на отворените врати (Open House) изцяло онлайн в съответствие с всички предписания на здравните власти. След безплатна регистрация тук кандидат-студентите и техните родители ще могат да се запознаят отблизо с образователната система Liberal Arts и академичните програми на университета.

Екипът на университета, който отговаря за приема на нови студенти, също ще бъде онлайн, за да разкаже подробно на бъдещите студенти за процеса на кандидатстване и да отговори на всички въпроси, които могат да възникнат във връзка с есетата, резултатите от TOEFL или финансирането на образованието. Регистриралите се ще могат да се включат и във виртуалната обиколка, която ще даде възможност на всички да разгледат удобствата на кампуса – уникалната англоезична библиотека, аудиториите, модерната театрална зала и спортните съоръжения, и да се запознаят с условията на обучение и живот в най-модерния студентски комплекс на Балканите.

Отново онлайн, в рамките на Деня на отворените врати, ще бъдат проведени и демонстрационните лекции на част от нашите изключителни преподаватели. Повече подробности за темите на лекциите тази година ще намерите на този линк.

Пълната програма на Деня на отворените врати на АУБ можете да намерите на следния линк.

И макар че нищо не може да се сравни с това да се види кампусът на АУБ на живо, предимството на виртуалния Ден на отворените врати е, че всеки желаещ може да участва във всички събития независимо къде се намира в България или по света.

Related posts

Апостол Апостолов с поздравителен адрес по повод 12-ти октомври Деня на българската община и местното самоуправление

admin

Избраха цар на виното в Благоевград

Дани Тренчева

Симитли в очакване на голямото събитие – „Симитлия – Древната земя на кукерите“ 2023

admin

Община Симитли организира благотворителен футболен турнир в помощ на Венци Венциславов

admin

Дисциплина на населението в Хаджидимово: Ще глобяват за псуване на улицата

admin

Д-р Калоянов аут от шефския пост на РЗИ Благоевград

Leave a Comment