03.10.2023
България Политика

Ива Митева за споразумението: Успяхме да постигнем съгласие за всичко

„Срещата мина много конструктивно, успяхме да постигнем съгласие за всичко, така че няма никакви проблеми“. Това каза заместник-председателят на Народното събрание Ива Митева от ИТН по повод лидерската среща тази сутрин между „Продължаваме Промяната“, „БСП за България“, „Има такъв народ“ и „Демократична България“ за коалиционното споразумение за бъдещо управление.

„Всяка една страна трябваше внимателно да преразгледа споразумението. Всеки си слага подписа, всеки иска да бъде спокоен, всеки иска нещата да вървят нормално и да има и желания от всички диалог. Затова беше тази среща“, посочи Митева.

Тя потвърди, че Слави Трифонов ще подпише споразумението, но не можа да уточни дали подписването ще бъде двустранно или общо за всички. Митева заяви, че не са обсъждани с нея и не знае кои са персоналните предложения. Тя каза, че не знае дори имената от квотата на ИТН. „Нека не разчитаме на това „говори се“. Виждате, че обстановката е много динамична, променя се буквално ежечасно“, коментира Митева.

Източник: БТА

Related posts

Заместник-шефката на парламента Росица Кирова има пристанище с 11 кораба

Катастрофа затруднява движението на АМ „Струма“

admin

Отбелязваме Световния ден на здравето и Деня на здравния работник

admin

Allen Weisselberg, Trump Organization’s Finance Chief, May Be Questioned

admin

Зелените сертификати падат, когато има висок брой ваксинирани

Дани Тренчева

Гешев се оплака от политически натиск пред ЕК

Дани Тренчева

Leave a Comment