26.05.2024
България Политика

Ива Митева за споразумението: Успяхме да постигнем съгласие за всичко

„Срещата мина много конструктивно, успяхме да постигнем съгласие за всичко, така че няма никакви проблеми“. Това каза заместник-председателят на Народното събрание Ива Митева от ИТН по повод лидерската среща тази сутрин между „Продължаваме Промяната“, „БСП за България“, „Има такъв народ“ и „Демократична България“ за коалиционното споразумение за бъдещо управление.

„Всяка една страна трябваше внимателно да преразгледа споразумението. Всеки си слага подписа, всеки иска да бъде спокоен, всеки иска нещата да вървят нормално и да има и желания от всички диалог. Затова беше тази среща“, посочи Митева.

Тя потвърди, че Слави Трифонов ще подпише споразумението, но не можа да уточни дали подписването ще бъде двустранно или общо за всички. Митева заяви, че не са обсъждани с нея и не знае кои са персоналните предложения. Тя каза, че не знае дори имената от квотата на ИТН. „Нека не разчитаме на това „говори се“. Виждате, че обстановката е много динамична, променя се буквално ежечасно“, коментира Митева.

Източник: БТА

Related posts

Александър Николов: Ще има осезаемо намаляване на цената на газа

admin

ПСС: Добри са условията за туризъм в планините

admin

Сигнали за нерегламентирани дейности в Българския спортен тотализатор

Дани Тренчева

ВСС решава как да преназначи съдиите от спецсъдилищата

admin

Борисов: Това управление ще ни завлече на дъното

Дани Тренчева

Пороен дъжд наводни Царево

admin

Leave a Comment