18.01.2022
България Политика

Ива Митева за споразумението: Успяхме да постигнем съгласие за всичко

„Срещата мина много конструктивно, успяхме да постигнем съгласие за всичко, така че няма никакви проблеми“. Това каза заместник-председателят на Народното събрание Ива Митева от ИТН по повод лидерската среща тази сутрин между „Продължаваме Промяната“, „БСП за България“, „Има такъв народ“ и „Демократична България“ за коалиционното споразумение за бъдещо управление.

„Всяка една страна трябваше внимателно да преразгледа споразумението. Всеки си слага подписа, всеки иска да бъде спокоен, всеки иска нещата да вървят нормално и да има и желания от всички диалог. Затова беше тази среща“, посочи Митева.

Тя потвърди, че Слави Трифонов ще подпише споразумението, но не можа да уточни дали подписването ще бъде двустранно или общо за всички. Митева заяви, че не са обсъждани с нея и не знае кои са персоналните предложения. Тя каза, че не знае дори имената от квотата на ИТН. „Нека не разчитаме на това „говори се“. Виждате, че обстановката е много динамична, променя се буквално ежечасно“, коментира Митева.

Източник: БТА

Related posts

„Възраждане“ без маски при президента: Зеленият сертификат да отпадне!

Дани Тренчева

МФ ще обжалва отказа за образуване на наказателно производство за нарушения в АПИ

Дани Тренчева

Апостол Апостолов за изказването на Стилиян Петров: Живеем в демократично общество и всеки има правото да избере за кой от кандидатите за президент на БФС да гласува, но явно някои хора не разбират това

Дани Тренчева

Екшън в Шуменско: Полицаи „арестуваха“ неправоспособен водач през багажника

Дани Тренчева

7 034 са новите случаи на COVID-19, потвърдени у нас през последните 24 часа

Дани Тренчева

Ива Христова: Ваксините могат лесно да се променят така, че да борят и Омикрон

Дани Тренчева

Leave a Comment