19.08.2022
България Политика

Ива Митева за споразумението: Успяхме да постигнем съгласие за всичко

„Срещата мина много конструктивно, успяхме да постигнем съгласие за всичко, така че няма никакви проблеми“. Това каза заместник-председателят на Народното събрание Ива Митева от ИТН по повод лидерската среща тази сутрин между „Продължаваме Промяната“, „БСП за България“, „Има такъв народ“ и „Демократична България“ за коалиционното споразумение за бъдещо управление.

„Всяка една страна трябваше внимателно да преразгледа споразумението. Всеки си слага подписа, всеки иска да бъде спокоен, всеки иска нещата да вървят нормално и да има и желания от всички диалог. Затова беше тази среща“, посочи Митева.

Тя потвърди, че Слави Трифонов ще подпише споразумението, но не можа да уточни дали подписването ще бъде двустранно или общо за всички. Митева заяви, че не са обсъждани с нея и не знае кои са персоналните предложения. Тя каза, че не знае дори имената от квотата на ИТН. „Нека не разчитаме на това „говори се“. Виждате, че обстановката е много динамична, променя се буквално ежечасно“, коментира Митева.

Източник: БТА

Related posts

Позиция на депутатите от ПП – Благоевград относно проекта за парк „Бачиново“

Дани Тренчева

Ресторантьорите ще плащат 9% ДДС до края на 2022 г., по-ниска ставка и за книги, и бебешки стоки

Дани Тренчева

Протест на пътни строители и автоинструктори блокира бул. „Цар Освободител“ в София

ВКП с информация по списъка на Николай Бареков, касаещ 24 лица

admin

Почитаме Свети Евтимий Патриарх Търновски

Дани Тренчева

Петков: Ще обсъдим цялостния пакет за мерките срещу инфлацията и високите цени

Leave a Comment