31.01.2023
България Политика

Ива Митева за споразумението: Успяхме да постигнем съгласие за всичко

„Срещата мина много конструктивно, успяхме да постигнем съгласие за всичко, така че няма никакви проблеми“. Това каза заместник-председателят на Народното събрание Ива Митева от ИТН по повод лидерската среща тази сутрин между „Продължаваме Промяната“, „БСП за България“, „Има такъв народ“ и „Демократична България“ за коалиционното споразумение за бъдещо управление.

„Всяка една страна трябваше внимателно да преразгледа споразумението. Всеки си слага подписа, всеки иска да бъде спокоен, всеки иска нещата да вървят нормално и да има и желания от всички диалог. Затова беше тази среща“, посочи Митева.

Тя потвърди, че Слави Трифонов ще подпише споразумението, но не можа да уточни дали подписването ще бъде двустранно или общо за всички. Митева заяви, че не са обсъждани с нея и не знае кои са персоналните предложения. Тя каза, че не знае дори имената от квотата на ИТН. „Нека не разчитаме на това „говори се“. Виждате, че обстановката е много динамична, променя се буквално ежечасно“, коментира Митева.

Източник: БТА

Related posts

Отпуснаха 10 млн. лв за медицински кислород и азот за болниците

Дани Тренчева

Пътни полицаи от България и Румъния започнаха съвместни проверки

admin

Колко дни ще почиваме през 2022 г.?

Дани Тренчева

Черна статистика

admin

Депутатите отхвърлиха създаването на временна комисия за противоепидемичните мерки

Дани Тренчева

Въвеждат срок на валидност на сертификатите за ваксинирани?

Дани Тренчева

Leave a Comment