08.09.2024
112 Благоевград Пулсът на Югозапада

Заловиха 17- годишен дрогиран зад волана

Около 03:00 часа на 20.05.2022 г. на бул. „П. Яворов“ в гр. Благоевград, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Транспортер“. В хода на проверката, с техническо средство е установено, че 17-годишният водач на автомобила от гр. Благоевград шофира след употреба на наркотично вещество. Младежът е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

На 19.05.2022 г. около 09:00 часа на кръстовище между ул. „Първи май“ и ул. „Малешевска“ в гр. Сандански, лек автомобил „Ситроен“ с 51-годишен водач от с. Кулата, общ. Петрич е отнел предимството на лек автомобил „Мерцедес“  с 29-годишна водачка от гр. Сандански и е допуснал ПТП. При инцидента е пострадало 4-годишно момиченце, което е пътувало в детска обезопасителна система в лекия автомобил „Мерцедес“. То е получило контузия в областта на дясното око и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение.  Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Related posts

Убийство в София

admin

Рафтинг сезон 2022 г. ще бъде открит край Симитли на 26 март

Дани Тренчева

Спешните медици излизат на национален протест на 19 октомври

admin

Започна поетапно премахване на незаконни постройки в Благоевград

Дани Тренчева

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли

Дани Тренчева

С шествие и ритуално захранване на конете Банско ще отбележи Тодоровден

Дани Тренчева

Leave a Comment