19.08.2022
Петрич Пулсът на Югозапада

Задържаха 54-годишен мъж от петричко село за притежание на марихуана

Мъж на 54 години от с. Зойчене, общ. Петрич е задържан при проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества. Открита и иззета е около 30,399 килограма марихуана.

На 05.10.2021 г., от полицейски служители на РУ-Петрич и служители на ГПУ-Златарево са проверени къща в селото, обитавана от лицето, и намиращи се в района й ниви.

В нивите е намерена да се суши около 23,230 килограма тревиста маса, реагираща положително на марихуана, като на местопроизшествието е установен и 54-годишният мъж, който в опит да избяга от полицейските служители е изхвърлил два найлонови чувала с около 7,05 килограма тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана. В хода на работата по случая е проверено жилището на лицето и пространството около него, в резултат на което е открита около 119 грама марихуана. За случая е уведомена ОП Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Related posts

Почетоха Трифоновден в Центъра за настаняване от семеен тип за лица с физически увреждания и лица с деменция – град Симитли

Хотелиери и ресторантьори излизат на протест

Дани Тренчева

Водоподаването в селата Крупник и Полена ще бъде спряно поради авария днес

Дани Тренчева

Пролетта подрани в Центъра за настаняване от семеен тип в село Брежани

admin

Пременени с коледни дрешки децата от филиал Брежани на Детска градина „Радост“ посрещнаха Дядо Коледа

Дани Тренчева

48 семейства с новородени деца получиха еднократна помощ в Благоевград

admin

Leave a Comment