03.06.2023
Петрич Пулсът на Югозапада

Задържаха 54-годишен мъж от петричко село за притежание на марихуана

Мъж на 54 години от с. Зойчене, общ. Петрич е задържан при проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества. Открита и иззета е около 30,399 килограма марихуана.

На 05.10.2021 г., от полицейски служители на РУ-Петрич и служители на ГПУ-Златарево са проверени къща в селото, обитавана от лицето, и намиращи се в района й ниви.

В нивите е намерена да се суши около 23,230 килограма тревиста маса, реагираща положително на марихуана, като на местопроизшествието е установен и 54-годишният мъж, който в опит да избяга от полицейските служители е изхвърлил два найлонови чувала с около 7,05 килограма тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана. В хода на работата по случая е проверено жилището на лицето и пространството около него, в резултат на което е открита около 119 грама марихуана. За случая е уведомена ОП Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

Related posts

Съюзът на инвалидите в България удостои кмета на община Симитли Апостол Апостолов с почетен диплом „Първа степен“ за личен принос в социалната интеграция

Дани Тренчева

Включиха ЮЗУ „Неофит Рилски“ в световната класация SCimago

Дани Тренчева

В СЕЗОНА НА ВИРУСИТЕ: Повишена заболеваемост сред децата, 16 са хоспитализирани в детско отделениена МБАЛ – Благоевград с пневмонии и бронхиолити

admin

Детски санаториум за милиони тъне в забрава в Сандански

admin

Мирен протест пред болница „Пулс“ в подкрепа на Вова

ДНСК влезе в Община Благоевград по казуса с бившите казарми

admin

Leave a Comment