30.09.2022
112 България

Екшън в Шуменско: Полицаи „арестуваха“ неправоспособен водач през багажника

Сцена от екшън филм се разигра тази нощ по пътя за шуменското село Друмево. Гонка с полицейска кола завърши с катастрофа без ранени, само с материални щети.

26-годишен шофьор без книжка вместо да спре след полицейски сигнали, предпочел да избяга. Около 2 часа тази нощ мъжът, който управлявал кола с транзитни номера, решил да изпревари полицейската кола пред него. Когато се изравнил с патрулката, започнал да я бута извън пътя. Така двете коли се озовали вдясно от пътното платно.

Колите са с различни деформации, а патрулката е с изкривени ляв калник, предна броня и странично стъкло.

След удара полицаите поканили шофьора да излезе, но от него нямало никаква реакция. За да го извадят, влезли през багажника, защото вратите били заключени. Мъжът бил с предпазен колан и не мърдал. Наложило се полицаите да го наплискат с вода, за да го свестят, информира БНТ.

При проверка в полицейските регистри се установило, че неправоспособният имал неплатени глоби за 2350 лв. Освен това имал условна присъда от 1 година с 3 години изпитателен срок, защото през 2018 година осуетил полицейска проверка, като избягал с лек автомобил.

Related posts

КС казва може ли правосъдният министър да иска отстраняване на главния прокурор

Дани Тренчева

Прокуратурата назначи проверка по надзор за законността във връзка с няколко трагични случая в домове за възрастни хора във Варна

Дани Тренчева

Обявен е конкурс за 200 вакантни войнишки длъжности в Сухопътните войски

Дани Тренчева

Акция на три държавни институции по пътищата в страната

admin

Николай Денков: Новата учебна година ще започне с актуализирани програми

ПРОВЕРКА СРЕЩУ БОРИСОВ: МВР започва разследване по сигнала на БОЕЦ

Дани Тренчева

Leave a Comment