27.01.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Екип от доброволци показва в центъра на Симитли как се гласува на машини

Всеки ден от 11.00 до 17.00 часа на центъра на град Симитли, екип от доброволци, подкрепящи кандидата за народен представител Стефан Апостолов, на таблети ще показва как се гласува на машините за изборите 2 в 1, насрочени за 14 ноември. 

Вече минаха едни избори, на които гласувахме по този начин, но обединяването на двата вота – за Президент на Република България и за народни представите сега, кара много хора да се притесняват как се гласува и дали ще се справят, затова в центъра на Симитли се провежда разяснителна кампания. 

Екипът е на разположение всеки ден, има готовност и за посещение на място. За уговаряне на ден и час, може да се свържете на лично съобщение с кандидата за народен представител Стефан Апостолов! 

Нека не позволяваме притеснението от гласуването с машини да ни води и да ни спира да упражним конституционното си право.

Related posts

И в трите училища на територията на община Симитли обучението продължава да е на ротационен принцип, с изключение на учениците от 1 до 4 клас

Дани Тренчева

Обраха хранителен магазин в Благоевград

Дани Тренчева

Отпускат средства за ремонт на детски градини и училища в Благоевградска област

Дани Тренчева

Децата от филиал „Крупник” на Детска градина „Радост“ се запознаха с обичаите, поверията, празничната трапеза и гадаенето на Димитровден

Дани Тренчева

Впечатляващи бабугери и неповторими персонажи показаха ревностните пазители на традицията от село Черниче на Сурва

Дани Тренчева

Откриха трупа на издирвана 54-годишна жена в полуразрушена необитаема къща в Кюстендилско

Дани Тренчева

Leave a Comment