13.07.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Дългогодишен деец на Българската федерация по художествена гимнастика – с благодарствен адрес към кмета на община Симитли

С топъл благодарствен адрес се обърна председателят на управителния съвет на Клуба по художествена гимнастика „Пирин“ – Лидия Стоянова към кмета на община Симитли Апостол Апостолов за подкрепата в организацията на Първия турнир по художествена гимнастика “Купа Симитли”.

Държавният турнир “Купа Симитли” се проведе на 1 юли 2023 г. в спортния комплекс “Арена”- Симитли с над 250 малки гимнастички при перфектна организация. Носител на „Купа Симитли“ стана отборът на „Гранд Сандански“, но на турнира се представиха и малките участнички – с голям потенциал от Симитли.

Лидия Стоянова е дългогодишен секретар в Българската федерация по художествена гимнастика, основател и президент на Клуба по художествена гимнастика “Пирин” – Благоевград. От 1984 до 2010г. Лидия Стоянова е била секретар на всички Държавни и Републикански турнири, както и на Световното първенство във Варна 1987.

“Благодарим Ви, че помагате да осигурим качествени грижи, по-добра среда и условия за развитие на най-скъпото – нашите деца. – се казва в благодарствения адрес. – Подкрепата, която срещаме във Ваше лице, ни прави по-успешни, по-уверени и начертава пътя ни в бъдеще – да приобщим и насърчим девойките да обикнат най-красивия спорт–художествената гимнастика.”- пише още Лидия Стоянова и пожелава здраве и успехи във всички начинания на кмета, съпричастен към развитието на българския спорт.

Related posts

Коледно настроение обзе Центъра за настаняване от семеен тип в село Брежани

Дани Тренчева

4 нови случая на коронавирус в Благоевград

admin

Талантливи футболистки от Симитли с поредна повиквателна за Националния отбор

admin

Поздравителен адрес от кмета на Симитли, Апостол Апостолов по повод 24-ти май

Спазваха ли се COVID мерките в Банско на 8 декември?

Дани Тренчева

Безплатен курс по английски за журналисти в Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment