27.07.2024
Без категория

Дневен хороскоп за 9 февруари 2022

ОВЕН

Сряда е с дос­та бла­гоп­рия­тни пер­спек­ти­ви за Ов­ни­те, а са­ми­те вие сте мо­би­ли­зи­ра­ни за справ­яне с всякак­ви проб­ле­ми. На со­лид­ни по­зи­ции сте днес и при мно­зи­на цел­та им е “раз­гром на вра­го­ве­те”. Ком­би­ни­рай­те дей­ствия­та си с дру­ги хо­ра, за­що­то съв­мес­тна­та ра­бо­та е пол­зот­вор­на днес.

ТЕЛЕЦ

Оби­кно­вен ден, без някак­ви осо­бе­ни ха­рак­те­рис­ти­ки, и то­ва ве­роя­тно се дъл­жи на ус­по­кое­ние­то ви по да­де­ни въп­ро­си. Някои Тел­ци са се въз­пол­зва­ли от да­де­ни­те им бла­го­ра­зум­ни съ­ве­ти, дру­ги са в от­пус­кар­ско нас­трое­ние, а тре­ти са с ми­съл­та за да­леч­но пъ­ту­ва­не.

БЛИЗНАЦИ

В доб­ро нас­трое­ние са Близ­на­ци­те и твър­до вярва­щи в собс­тве­ни­те въз­мож­нос­ти за ус­пех. Сряда но­си мно­го ра­дос­ти и удо­влет­во­ре­ние, а някои мъ­же са нас­трое­ни за раз­вле­че­ния. Доб­ре е да се съоб­раз­ява­те с па­ри­те си и да се па­зи­те от из­лиш­ни хар­чо­ве. Слу­жеб­ният ви ден ще бъ­де пол­зот­во­рен.

РАК

Ску­ка и не­до­волс­тво са ха­рак­те­рис­ти­ки­те за Ра­ци­те в сряда. То­ва ще бъ­де пър­во­на­чал­но­то ви нас­трое­ние, тъй ка­то денят е до­бър и ще има­те по­во­ди за прия­тни емо­ции. Във връз­ка с лю­бов­та някои мо­гат да имат пред­ло­же­ние за брак. Денят бе­ле­жи края на проб­ле­ми и гри­жи на биз­нес­ме­ни­те.

ЛЪВ

Лъ­во­ве­те в сряда ще се чувс­тват прия­тно, тъй ка­то денят е спо­коен и ви да­ва об­лек­че­ние в мно­го от­но­ше­ния. По­ве­че­то са в оча­ква­не на па­ри днес и те ще дой­дат от стра­на на мъж в до­ма ви. При някои от зна­ка се за­беля­зва пос­ред­ни­чес­тво на ра­бот­но­то място, прия­тен слу­же­бен ден.

ДЕВА

Де­ви­те се ха­рак­те­ри­зи­рат днес с пре­къс­ва­не на неп­рия­тнос­ти­те, мъ­че­ния­та и на­деж­да­та им да се ус­троят. В служ­ба­та нас­трое­ние­то ви е при­пов­диг­на­то, за­що­то ще праз­ну­ва­те. Из­клю­чи­тел­но си­лен и бла­гоп­рия­тен ден за биз­нес – го­ле­ми пе­чал­би. Ще взе­ме­те пра­вил­но ре­ше­ние днес.

ВЕЗНИ

При Вез­ни­те се наб­лю­да­ва из­вес­тно пре­нап­ре­же­ние във връз­ка с раз­ре­ша­ва­не­то на важ­ни за тях за­да­чи в сряда. Не пре­неб­рег­вай­те здра­ве­то си. Дос­та дей­стве­ни сте днес спрямо ан­га­жи­мен­ти­те си, а някои от вас правят се­риоз­ни при­го­тов­ле­ния за пъ­ту­ва­не.

СКОРПИОН

Бла­гоп­рия­тен и пе­че­ливш ден е са­мо от­нос­но фи­нан­си­те на Скор­пио­ни­те. Со­лид­ни са по­зи­ции­те ви в сряда, а про­фе­сио­нал­на­та ви из­ява е блест­яща. За­си­ле­ни са ин­те­лек­туал­ни­те и фи­ло­соф­ски въз­мож­нос­ти при някои и на та­зи ба­за мо­же да до­бие­те днес спе­циал­но ува­же­ние и до­ри из­вес­тност.

СТРЕЛЕЦ

Ху­бав ден с кон­крет­ни ус­пе­хи и пос­ти­же­ния при Стрел­ци­те. По от­но­ше­ние на па­ри­те сте ус­по­кое­ни, тъй ка­то сте пре­ми­на­ли труд­ния пе­риод. В до­ма ви се наб­лю­да­ват се­риоз­ни при­до­бив­ки и доб­ро раз­ви­тие. За­си­ле­на е ин­туи­ция­та ви и ще ви по­мог­не да се справ­яте ус­пеш­но със за­да­чи­те си. Неоснователно днес ще ви бъде отправена критика, докажете правотата си.

КОЗИРОГ

Оби­кно­ве­на сряда за Ко­зи­ро­зи­те. Фи­нан­со­во сте ста­би­ли­зар­ни, а при някои мо­гат да се на­ло­жат из­вън­ред­ни хар­чо­ве. Денят изи­сква по­ве­че уме­ре­нос­т и ком­би­на­тив­ност в дей­ствия­та с па­ри. На ра­бот­но­то място ви оча­кват ра­дос­ти и ве­се­лие, ваш ко­ле­га ще има праз­ник. Възможностите ви за справяне с финансови операции са големи, но не рискувайте излишно.

ВОДОЛЕЙ

Днес Во­до­леи­те са зав­ла­де­ни от ми­съл­та и при­го­тов­ле­ния­та за важ­но съ­би­тие. При мно­зи­на нас­трое­ние­то е праз­нич­но, не­за­ви­си­мо от по­во­да за то­ва. Сряда е из­клю­чи­тел­но бла­гоп­рия­тна и пе­че­лив­ша от глед­на точ­ка на па­ри. Нео­чак­ва­но ще по­лу­чи­те та­ки­ва в служ­ба­та си. Денят вещае спорове с колеги по работа, която е водеща в ежедневието ви.

РИБИ

Ус­пеш­на и пе­че­лив­ша сряда за Ри­би­те. Чу­дес­ни тен­ден­ции от­нос­но фи­нан­си­те и мно­зи­на мо­гат да раз­чи­тат на бе­зус­лов­но­то раз­ре­ша­ва­не на проб­лем, кой­то ви е при­тесн­явал. Удо­влет­во­ре­ни сте и от раз­ви­тие­то в до­ма ви. Всякакви недоразумения с партньора са изгладени. Биз­нес­ме­ни­те са ак­тив­ни и ста­бил­ни в по­зи­ции­те си и ще жънат успехи.

Related posts

Прогноза за времето

admin

Земетресение на гръцкия остров Евбея

admin

Денят на Св. Пимен Зографски

admin

Православната църква почита паметта на Свети пророк Илия (Илинден)

admin

Втори ден протестират превозвачите в Пловдив

admin

Психолози на БЧК започват да работят с хора от наводнените села в Карловско

admin

Leave a Comment