28.11.2023
България

Дневен хороскоп за 7 декември 2021

ОВЕН

Във вторник се забелязват сериозни намерения и стремеж за справяне на всяка цена при Овните. Дори да нямате конкретни неприятности, днес сте в застой и повечето от действията ви ще бъдат безрезултатни. В службата не се компрометирайте, не влизайте в конфликт с жена.

ТЕЛЕЦ

Успешен вторник по отношение на финансите, но действията ви задължително трябва да бъдат обусловени от някакъв вид съюз. Много важна е личната ви предприемчивост. На работното място ще има някакви разисквания или съвещание.

БЛИЗНАЦИ

Чудесен ден за водене на преговори. Близнаците са много предприемчиви, а някои дори дръзки, и определено ще имате успех днес. Не са изключени разговори и обсъждания на отношения, в които сте в преимуществена позиция. Силна е професионалната ви изява.

РАК

Засилена мисъл и способност за съждения е основната характеристика за Раците във вторник. Имате ясен поглед върху нещата и сте в състояние да вземете най-правилните решения за сложни задачи. Безплоден ще остане опитът ви да се справите с финансов проблем.

ЛЪВ

Желанието ви да се устроите в материален аспект днес ще бъде удовлетворено. Лъвовете са много предприемчиви и напористи в действията си. Някои имат спекулативни намерения, а други неудържима страст към хазарт. Действително има печалби, но внимавайте да не попаднете в “клопка”.

ДЕВА

Вторник се очертава финансов ден, в който или ще имате облаги от различен характер, или дейността ви ще бъде конкретно финансова. Не са изключени разговори на тема финанси. Позицията ви е печеливша в професионален аспект. Благополучно се разрешават и взаимоотношенията с близки.

ВЕЗНИ

Печеливш ден за Везните и при мнозина печалбите се дължат на добри договорености или финансови сделки. Всякаква работа, която касае пари, ще има голям успех за вас. Професионалният вторник е доста досаден и трябва да внимавате за “удар” от страна на шефове.

СКОРПИОН

Ако ви предстои точно днес да се захванете с някаква работа, ще имате голям успех. Денят е печеливш за вас, въпреки че сте настроени агресивно и лесно можете да се ядосате. Добре е да контролирате емоциите си и да не си позволявате гневливост на работното място, ще загубите позиции.

СТРЕЛЕЦ

Във вторник сте в лошо настроение под впечатлението на обиди или клевети спрямо личността ви. Имате и финансови проблеми, но разговорите и обсъжданията с приятели и близки днес могат да ви насочат конкретно към начините за реализация на пари. В дома си може би няма да се чувствате добре, в конфликт сте с половинката си и това ви гнети.

КОЗИРОГ

Приятен вторник за жените от Козирог. Налице е служебен успех във връзка с някакво съвещание. В много добра светлина са отношенията ви с колеги и приятели. При бизнесмените ситуацията е доста затруднена и може да очаквате ненадейни удари. Бъдете предпазливи и не насилвайте ситуацията. Не споделяйте плановете си с колеги.

ВОДОЛЕЙ

Действени и предприемчиви са Водолеите, вторник ще ви предостави възможности за печалби. Въпреки това за повечето от вас се забелязват неприятности и неразположения. Концентрирайте усилията си за справяне с професионалните задължения, което е добро решение за деня и ще бъдете оценени подобаващо за труда ви.

РИБИ

Неприятен вторник, който изисква изчакване от ваша страна. Повечето Риби са обхванати от апатия и някаква досада от работа и проблеми. Ако проявите търпение и методичност в служебната си дейност, може да имате предложения с доста благоприятни перспективи за вас. Със сигурност ще получите и подкрепа от влиятелен човек, на когото вярвате.

Related posts

Парламентът прие на първо четене проекта на държавен бюджет за 2022 г.

Дани Тренчева

Нова опасна мода сред подрастващите

admin

Министър Гьоков: Най-важното е да решаваме проблемите на хората

Дани Тренчева

Министърът на земеделието Явор Гечев забрани износа на дървесина

admin

Бой между депутати в парламента

Левски подчини Лудогорец в Разград

Leave a Comment