18.06.2024
България

Дневен хороскоп за 7 декември 2021

ОВЕН

Във вторник се забелязват сериозни намерения и стремеж за справяне на всяка цена при Овните. Дори да нямате конкретни неприятности, днес сте в застой и повечето от действията ви ще бъдат безрезултатни. В службата не се компрометирайте, не влизайте в конфликт с жена.

ТЕЛЕЦ

Успешен вторник по отношение на финансите, но действията ви задължително трябва да бъдат обусловени от някакъв вид съюз. Много важна е личната ви предприемчивост. На работното място ще има някакви разисквания или съвещание.

БЛИЗНАЦИ

Чудесен ден за водене на преговори. Близнаците са много предприемчиви, а някои дори дръзки, и определено ще имате успех днес. Не са изключени разговори и обсъждания на отношения, в които сте в преимуществена позиция. Силна е професионалната ви изява.

РАК

Засилена мисъл и способност за съждения е основната характеристика за Раците във вторник. Имате ясен поглед върху нещата и сте в състояние да вземете най-правилните решения за сложни задачи. Безплоден ще остане опитът ви да се справите с финансов проблем.

ЛЪВ

Желанието ви да се устроите в материален аспект днес ще бъде удовлетворено. Лъвовете са много предприемчиви и напористи в действията си. Някои имат спекулативни намерения, а други неудържима страст към хазарт. Действително има печалби, но внимавайте да не попаднете в “клопка”.

ДЕВА

Вторник се очертава финансов ден, в който или ще имате облаги от различен характер, или дейността ви ще бъде конкретно финансова. Не са изключени разговори на тема финанси. Позицията ви е печеливша в професионален аспект. Благополучно се разрешават и взаимоотношенията с близки.

ВЕЗНИ

Печеливш ден за Везните и при мнозина печалбите се дължат на добри договорености или финансови сделки. Всякаква работа, която касае пари, ще има голям успех за вас. Професионалният вторник е доста досаден и трябва да внимавате за “удар” от страна на шефове.

СКОРПИОН

Ако ви предстои точно днес да се захванете с някаква работа, ще имате голям успех. Денят е печеливш за вас, въпреки че сте настроени агресивно и лесно можете да се ядосате. Добре е да контролирате емоциите си и да не си позволявате гневливост на работното място, ще загубите позиции.

СТРЕЛЕЦ

Във вторник сте в лошо настроение под впечатлението на обиди или клевети спрямо личността ви. Имате и финансови проблеми, но разговорите и обсъжданията с приятели и близки днес могат да ви насочат конкретно към начините за реализация на пари. В дома си може би няма да се чувствате добре, в конфликт сте с половинката си и това ви гнети.

КОЗИРОГ

Приятен вторник за жените от Козирог. Налице е служебен успех във връзка с някакво съвещание. В много добра светлина са отношенията ви с колеги и приятели. При бизнесмените ситуацията е доста затруднена и може да очаквате ненадейни удари. Бъдете предпазливи и не насилвайте ситуацията. Не споделяйте плановете си с колеги.

ВОДОЛЕЙ

Действени и предприемчиви са Водолеите, вторник ще ви предостави възможности за печалби. Въпреки това за повечето от вас се забелязват неприятности и неразположения. Концентрирайте усилията си за справяне с професионалните задължения, което е добро решение за деня и ще бъдете оценени подобаващо за труда ви.

РИБИ

Неприятен вторник, който изисква изчакване от ваша страна. Повечето Риби са обхванати от апатия и някаква досада от работа и проблеми. Ако проявите търпение и методичност в служебната си дейност, може да имате предложения с доста благоприятни перспективи за вас. Със сигурност ще получите и подкрепа от влиятелен човек, на когото вярвате.

Related posts

Кое беше най-студенoто място в България тази сутрин

Дани Тренчева

ГЕРБ с тежки обвинения след трагедията на АМ „Струма“

Дани Тренчева

16 милиона лева от бюджета са дадени за украинските бежанци у нас

admin

Черна статистика

admin

ЦИК и „Сиела Норма“ в спор за резервните машини

Дани Тренчева

Протестиращи служители в затворите са на среща с министъра на правосъдието

Leave a Comment