29.05.2024
България

Дневен хороскоп за 3 февруари 2022

ОВЕН

Не е великолепен като ден четвъртък, но това няма да попречи на развитието през деня. Мнозина от Овен са отдадени на размисъл и не е изключено безсънна нощ. Професионалният ден се ограничава с много работа, която изцяло ще ви погълне.

ТЕЛЕЦ

Добре е да не споделяте плановете си за деня и да запазите в тайна намеренията си за действие. Търпението и вярната интуиция ще бъдат ключът към интересуващите ви въпроси. В службата ще се сблъскате с доста неприятна ситуация.

БЛИЗНАЦИ

В четвъртък Близнаците имат много тежък ден. Неприятностите се изсипват направо от “нищото”, тъй че бъдете предпазливи и нащрек. Дамите Близнаци ще бъдат огорчени и разочаровани от нечие поведение в службата. Преглътнете обидата, всякакви разяснения и обяснения ще бъдат безрезултатни. Някои от вас са затормозени от домашни проблеми.

РАК

Хубав ден за Раците. Добрите звездни аспекти имат по-силно въздействие върху дамите. Психическата ви затормозеност е на тема финанси, а имате и нечие чуждо вмешателство в тази сфера. Днес активността ви на работното място е намалена.

ЛЪВ

Имате парични притеснения и вътрешни безпокойства, но в четвъртък ще получите “подарък” в това отношение. Вероятно неочаквано за вас някой ще ви подкрепи и по този начин ще си разрешите паричния проблем за днес. По служебна линия денят е доста ползотворен и дава добри възнаграждения.

ДЕВА

Четвъртък е определено трудов ден и мнозина от вас ще бъдат затрупани с ангажименти. Денят не е подходящ за разрешаване на парични въпроси, особено ако те се свеждат до административни инстанции. Отложете тези занимания, няма да имате успех. Въпреки че служебният ден е ползотворен, нямате шанс за справяне с финанси.

ВЕЗНИ

И Везните не са без проблеми днес и те се отнасят най-вече до службата ви. Каквото и да се опитвате да постигнете днес, няма да имате успех и дори може само да си навредите. Не се напрягайте, а отложете при възможност някои от ангажиментите. Бизнесмените Везни ще се радват на добри резултати.

СКОРПИОН

Доста труден ден, особено за жените от Скорпион. Има преумора и психическо пренапрежение, които пречат за реализация, а и вие самите едва ли ще имате желание за действие. Нямате здравословни проблеми и при повече активизация бихте имали добри резултати. Позициите на някои бизнесмени са застрашени от фалит.

СТРЕЛЕЦ

Хубав ден за Стрелците, с финансови сюрпризи. Много ярка е изявата на дамите в професионален аспект и може да се говори за нарастване на възможности и авторитет. Предупреждението за деня е да не се доверявате на колегите и да избягвате разговори за проектите и идеите си. В четвъртък се забелязва напрежение в работата при онези, които се занимават с търговия.

КОЗИРОГ

Внимавайте, Козирози, изправени сте пред изпитателен служебен ден. Неприятностите са значителни, а и здравето ви е застрашено. Пазете се и от злополуки. В друг аспект проблемите ви на работното място са следствие от измяна или заговор срещу вас с цел напускане на поста. Изчакайте по-благоприятен ден за разговори относно позициите ви. Четвъртък носи ядове с пари.

ВОДОЛЕЙ

Неприятен четвъртък за Водолеите, доста трудности изникват на пътя ви. По финансови въпроси усилията ви ще бъдат безполезни. Отложете справянето с този вид задачи и насочете вниманието си в контактите. Днес може да се надявате на услуга от приятели или хора, които ви обичат. В дома си ще получите подарък, който ще бъде огромна изненада за вас.

РИБИ

Рибите са затруднени в четвъртък поради преумора и психическа обремененост, затова е добре да се възползвате от нечия подкрепа. И тя няма да ви липсва в лицето на шеф. Обединете действията си с някого, те са много важни за делата ви в този ден. При някои неприятностите се отнасят лично до тях. Други са окрилени от любовта и ще получат вниманието на обекта на обожание. Професионалният ден носи големи успехи, особено за творчески изяви.

Related posts

Йорданова ще внесе сигнала за предсрочно прекратяване на мандата на Гешев още тази седмица

Дани Тренчева

COVID-19: Спад на четвъртата вълна или затишие пред пета

Дани Тренчева

Прогноза за времето

admin

Жулиян Георгиев и Александър Тасев с отлично представяне в кръг от BMU БАЛКАНСКИ ШАМПИОНАТ в Одрин

Депутат с наказание „забележка“ заради изказване по адрес на премиера

admin

Майка е убила бебето си в плевенското с. Лазарово

Дани Тренчева

Leave a Comment