10.12.2023
България

Дневен хороскоп за 3 февруари 2022

ОВЕН

Не е великолепен като ден четвъртък, но това няма да попречи на развитието през деня. Мнозина от Овен са отдадени на размисъл и не е изключено безсънна нощ. Професионалният ден се ограничава с много работа, която изцяло ще ви погълне.

ТЕЛЕЦ

Добре е да не споделяте плановете си за деня и да запазите в тайна намеренията си за действие. Търпението и вярната интуиция ще бъдат ключът към интересуващите ви въпроси. В службата ще се сблъскате с доста неприятна ситуация.

БЛИЗНАЦИ

В четвъртък Близнаците имат много тежък ден. Неприятностите се изсипват направо от “нищото”, тъй че бъдете предпазливи и нащрек. Дамите Близнаци ще бъдат огорчени и разочаровани от нечие поведение в службата. Преглътнете обидата, всякакви разяснения и обяснения ще бъдат безрезултатни. Някои от вас са затормозени от домашни проблеми.

РАК

Хубав ден за Раците. Добрите звездни аспекти имат по-силно въздействие върху дамите. Психическата ви затормозеност е на тема финанси, а имате и нечие чуждо вмешателство в тази сфера. Днес активността ви на работното място е намалена.

ЛЪВ

Имате парични притеснения и вътрешни безпокойства, но в четвъртък ще получите “подарък” в това отношение. Вероятно неочаквано за вас някой ще ви подкрепи и по този начин ще си разрешите паричния проблем за днес. По служебна линия денят е доста ползотворен и дава добри възнаграждения.

ДЕВА

Четвъртък е определено трудов ден и мнозина от вас ще бъдат затрупани с ангажименти. Денят не е подходящ за разрешаване на парични въпроси, особено ако те се свеждат до административни инстанции. Отложете тези занимания, няма да имате успех. Въпреки че служебният ден е ползотворен, нямате шанс за справяне с финанси.

ВЕЗНИ

И Везните не са без проблеми днес и те се отнасят най-вече до службата ви. Каквото и да се опитвате да постигнете днес, няма да имате успех и дори може само да си навредите. Не се напрягайте, а отложете при възможност някои от ангажиментите. Бизнесмените Везни ще се радват на добри резултати.

СКОРПИОН

Доста труден ден, особено за жените от Скорпион. Има преумора и психическо пренапрежение, които пречат за реализация, а и вие самите едва ли ще имате желание за действие. Нямате здравословни проблеми и при повече активизация бихте имали добри резултати. Позициите на някои бизнесмени са застрашени от фалит.

СТРЕЛЕЦ

Хубав ден за Стрелците, с финансови сюрпризи. Много ярка е изявата на дамите в професионален аспект и може да се говори за нарастване на възможности и авторитет. Предупреждението за деня е да не се доверявате на колегите и да избягвате разговори за проектите и идеите си. В четвъртък се забелязва напрежение в работата при онези, които се занимават с търговия.

КОЗИРОГ

Внимавайте, Козирози, изправени сте пред изпитателен служебен ден. Неприятностите са значителни, а и здравето ви е застрашено. Пазете се и от злополуки. В друг аспект проблемите ви на работното място са следствие от измяна или заговор срещу вас с цел напускане на поста. Изчакайте по-благоприятен ден за разговори относно позициите ви. Четвъртък носи ядове с пари.

ВОДОЛЕЙ

Неприятен четвъртък за Водолеите, доста трудности изникват на пътя ви. По финансови въпроси усилията ви ще бъдат безполезни. Отложете справянето с този вид задачи и насочете вниманието си в контактите. Днес може да се надявате на услуга от приятели или хора, които ви обичат. В дома си ще получите подарък, който ще бъде огромна изненада за вас.

РИБИ

Рибите са затруднени в четвъртък поради преумора и психическа обремененост, затова е добре да се възползвате от нечия подкрепа. И тя няма да ви липсва в лицето на шеф. Обединете действията си с някого, те са много важни за делата ви в този ден. При някои неприятностите се отнасят лично до тях. Други са окрилени от любовта и ще получат вниманието на обекта на обожание. Професионалният ден носи големи успехи, особено за творчески изяви.

Related posts

„Български пощи“ стартира традиционния детски конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“.

Дани Тренчева

5286 нови случая и рекорден брой починали за последните 24 часа

Дани Тренчева

ПСС: Условията за туризъм в планините са добри

admin

Бизнесът се събра на спешна среща заради високите цени на тока

Дани Тренчева

Няма бедстващи хора в наводнените карловски села

admin

Десислава Атанасова: Не може да има стабилно мнозинство в 47- ото Народно събрание.

admin

Leave a Comment