20.04.2024
Uncategorized Без категория

Дневен хороскоп за 16 март

Овен

В сряда не се претоварвайте. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 3,46,39,12,16,0

Телец
Сряда е успешен ден за Телците. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ако Ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Телците през утрешния ден. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 10,3,37,22,28,36

Близнаци
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Успехът на Близнаците през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 17,26,36,22,43,27

Рак
Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Завършете дълго отлагана работа. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 43,46,11,3,6,2

Лъв
Сряда ще внесе известно вълнение сред Лъвовете. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 40,15,33,10,37,3

Дева
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Утрешния ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Утре Девите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 38,5,35,18,39,9

Везни
В чудесно състояние на духа са повечето от Везните през утрешния ден. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща Ви възможност за професионално израстване. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Сряда Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. През сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 28,44,8,9,24,39

Скорпион
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. С важна среща е свързана сряда и то може би повече от една. И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 0,21,5,39,12,7

Стрелец
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 29,15,17,44,39,12

Козирог
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 12,14,9,20,26,42

Водолей
Сряда е доста благоприятна за реализиране на поставените пред Вас цели. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 14,24,45,29,44,9

Риби
В сряда не се претоварвайте. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 20,12,17,8,28,3

Related posts

Дневен хороскоп за 18 март 2022

Жертвите на земетресението вече са над 40 000

admin

Времето през февруари

admin

Германия доставя „над 350 генератора“ на Украйна

admin

Удължиха ски сезона до Великден

admin

Почитаме Св. свещеномъченици Ермолай, Ермип и Ермократ Никомидийски

admin

Leave a Comment