29.03.2024
България

Дневен хороскоп за 14 декември 2021

ОВЕН

Вторник е неп­рия­тен ден за Овен, за­що­то се на­ла­га да се съоб­ра­зи­те и под­чи­ни­те на не­мис­ли­ми об­стоя­телс­тва. Чувс­тва­те се с “вър­за­ни ръ­це”, без­дей­ствие­то е не­мис­ли­мо за вас. Има­те мал­ки но­вос­ти в про­фе­сио­нал­ния ви жи­вот. Ра­бот­ният ден пред­виж­да раз­го­во­ри. Пол­зот­во­рен кон­такт с род­ни­ни, на­соч­ващ ви към пра­вил­на­та по­зи­ция в бъ­де­ще.

ТЕЛЕЦ

Вторник за Тел­ци­те се ха­рак­те­ри­зи­ра с раз­го­во­ри, об­съж­да­ния или тър­гов­ски сдел­ки. Вие се из­явява­те ка­то трез­ви и обе­ктив­ни във взаи­моот­но­ше­ния­та, без да ви лип­сва  уме­ние­то за справ­яне с про­ме­ни и тър­гов­ският нюх. Те­зи про­ме­ни ка­саят про­фе­сио­нал­ния и со­циал­ния ви ста­тут. До­ри и да са неп­рия­тни, из­глеж­да вие ос­та­ва­те не­за­сег­на­ти.

БЛИЗНАЦИ

Вторник е ра­дос­тен ден за Близ­на­ци, под­хран­ва на­деж­да­та ви за ус­трой­ва­не в со­циал­но от­но­ше­ние. Денят се свър­зва и с пром­яна на лич­но ни­во, ще взе­ме­те ре­ше­ние по проб­лем, кой­то сте от­ла­га­ли, или но­ва лю­бов за вас. Неп­рия­тнос­ти­те и труд­нос­ти­те за Ов­ни­те са свър­за­ни с фи­нан­си и не­въз­мож­ност за справ­яне в та­зи връз­ка.

РАК

За Ра­ци­те вторник но­си при­тес­не­ния и же­ла­ние да из­бягат от дей­стви­тел­нос­тта. Сил­но емо­цио­нал­ни сте, а про­ме­ни­те око­ло вас до­пъл­ни­тел­но раз­кла­щат ду­шев­ния ви ста­би­ли­тет. Нап­ре­же­ние­то днес е най-сил­но на ра­бот­но­то ви място и в до­ма. Вни­ма­вай­те, про­фе­сио­нал­но не са из­клю­че­ни го­ле­ми неп­рия­тнос­ти и сблъ­съ­ци.

ЛЪВ

Труд­но е за Лъ­во­ве­те да зае­мат под­чи­ни­тел­ни по­зи­ции или да се чувс­тват в сянка по няка­къв по­вод, но в вторник им се на­ла­га точ­но та­ко­ва по­ве­де­ние. Прие­ме­те си­туа­ция­та и не се чувс­твай­те още­те­ни. Мо­же­те да пос­тиг­не­те мно­го, ако бъ­де­те тър­пе­ли­ви и из­ча­ка­те бла­гоп­рия­тния мо­мент. Въп­ре­ки някои фи­нан­со­ви при­тес­не­ния, ще има­те ус­пех.

ДЕВА

Вторник за Де­ви­те се ха­рак­те­ри­зи­ра с фи­нан­со­ви про­ме­ни, ще има­те доб­ри ре­зул­та­ти, по­зо­ва­вай­ки се на дей­ствия­та си в та­зи връз­ка. Има­те някак­ва скан­дал­на си­туа­ция на ра­бот­но­то място, но от нея мо­же­те да из­вле­че­те “ди­ви­ден­ти” за се­бе си. Във взаи­моот­но­ше­ния­та след­вай­те ин­туи­тив­на­та си наг­ла­са, ка­то спаз­ва­те необ­хо­ди­ма­та дис­тан­ция.

ВЕЗНИ

Неп­рия­тнос­ти­те при Вез­ни­те ка­саят ра­бо­та­та им. Някои от вас ще се сблъс­кат с из­мам­ни­ци, кои­то са сил­ни вра­го­ве, те целят фи­нан­со­во­то ви дис­кре­ди­ти­ра­не. Про­фе­сио­нал­ният вторник не се оче­рта­ва до­бър в мно­го от­но­ше­ния, изи­сква се тър­пе­ние и из­чак­ва­не от ва­ша стра­на. До­ве­ре­те се на прия­те­ли, те ще бъ­дат във ва­ша ус­лу­га.

СКОРПИОН

Скор­пио­ни, проб­ле­мът при вас в вторник е па­ри­чен. Ще бъ­де­те при­тес­не­ни по­ра­ди не­въз­мож­нос­тта си да от­клик­не­те на мол­би­те от род­ни­ни за фи­нан­со­во под­по­ма­га­не. За някои от вас е на­ло­жи­тел­но днес да вър­нат заем, кой­то дъл­го са от­ла­га­ли. Биз­нес­ме­ни­те от Скор­пион се на­ла­га да бъ­дат по-ком­би­на­тив­ни и ог­ра­ни­че­ни в биз­нес­ дей­ствия­та си.

СТРЕЛЕЦ

Бъ­де­те пред­паз­ли­ви за па­ри­те си и спрямо фи­нан­со­ви опе­ра­ции. Не бър­зай­те с из­явле­ния или дей­ствия. Ста­ра­тел­но об­мисл­яйте все­ки свой ход и ра­бо­те­те с ми­съл­та за бъ­де­що под­си­гур­ява­не. Не заб­равяй­те дип­ло­ма­ция­та, тя е осо­бе­но важ­на за про­фе­сио­нал­на­та ви дей­ност. Не надавайте ухо за всяка злосна клюка, вредите си. Някои Стрел­ци ще имат проб­ле­ми с де­ца­та си.

КОЗИРОГ

И за вас вторник се ока­зва тру­ден във фи­нан­со­во от­но­ше­ние. На­ла­га се да из­бягва­те кон­флик­ти­те. На фи­нан­со­ва те­ма не са из­клю­че­ни го­ле­ми раз­пра­вии в до­ма ви. Ху­ба­во е да не да­ва­те из­раз на при­тес­не­ния­та си за смет­ка на хо­ра­та в до­ма. В служ­ба­та денят ще бъ­де прек­ра­сен, по про­фе­сио­нал­на ли­ния се от­кри­ват доб­ри пер­спек­ти­ви за реа­ли­за­ция.

ВОДОЛЕЙ

Неп­рия­тен вторник в служ­ба­та, къ­де­то Во­до­леи­те няма да се чувс­тват доб­ре по­ра­ди ра­бо­та и неу­ре­ди­ци, с кои­то ще ви пос­рещ­нат. На­ли­це е и оби­дно за вас от­но­ше­ние от стра­на на хо­ра­та, с кои­то има­те кон­такт. Об­щу­ва­не­то с прия­те­ли и род­ни­ни мо­же да ви за­тор­мо­зи, но вие стои­те на здра­ви по­зи­ции и има­те въз­мож­нос­ти за справ­яне.

РИБИ

За Ри­би­те е необ­хо­ди­мо да са пред­паз­ли­ви с прия­те­ли­те си днес, за­що­то не сте зас­тра­хо­ва­ни от теж­ки фи­нан­со­ви уда­ри. По­ве­че­то от вас имат лич­ни при­тес­не­ния, кои­то мо­гат да поп­ре­чат на дей­ствия­та ви. Аб­стра­хи­рай­те се и на­со­че­те уси­лия­та си за раз­ре­ша­ва­не на лич­ни въп­ро­си и за­до­вол­ява­не на ин­те­ре­си­те. Успех в хазарта и очаквайте големи печалби.

Related posts

Кунчев предлага нови COVID мерки

Дани Тренчева

Локализират автоматично всеки, потърсил помощ на тел. 112

Дани Тренчева

Прокуратурата разследва умишлено убийство на актрисата Виолета Донева

admin

Подходящите за зимата гуми са задължителни от днес

Дани Тренчева

Прокуратурата в Стара Загора ще повдигне нови обвинения срещу Георги Георгиев за нападението над Дебора

admin

КЗК с внезапни проверки на фирми

admin

Leave a Comment