26.04.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Димитър Докузов с няколко златни медала и купа за най – добро постижение от V-тия плувен турнир „Пирин – Благоевград“

Поредно отлично представяне в спортната си кариера записа Димитър Докузов от Симитли, който е състезател на Плувен клуб „Пирин“ с треньор Валентина Атанасова, но е родом от нашия град и е ученик в нашето Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“.

Младият плувец се представи отлично на V-тия турнир „Пирин – Благоевград“, като от състезанието си тръгна с няколко медала и купа за най – добро постижение по точките на ФИНА!

Димитър Докузов спечели златни медали в дисциплините 100, 200 и 400 метра свободен стил и 100 метра бътерфлай! С резултатите си, той извоюва купата за най – добър състезател във възраст – родени 2008/ 09 година.

Ръководството на Община Симитли и Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – Симитли поздравят Димитър за поредното отлично представяне, като пожелават на младия плувец много здраве и още повече успехи в регионални, национални и световни състезания!

Вярваме в Димитър и сме уверени, че той ще продължи да ни носи поводи за гордост!

Related posts

Преустановява се присъствено провеждане на учебните занятия в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Дани Тренчева

Десет дни преди Коледа! Община Симитли започва обратното броене до едни от най – любимите празници със запалване на коледните светлини

Дани Тренчева

Възстановено е движението по главен път Е-79 между Симитли и Железница

Децата от филиал „Крупник” на Детска градина „Радост“ се запознаха с обичаите, поверията, празничната трапеза и гадаенето на Димитровден

Дани Тренчева

Община Симитли с обновен терен на стадион „Септември“

admin

3 фирми в конкуренция да поддържат инфраструктурата в Симитли през следващите 4 г. срещу 8 млн. лв.

admin

Leave a Comment