04.12.2023
Благоевград Пулсът на Югозапада

В ЮЗУ „Неофит Рилски“ започва Националният студентски фестивал на изкуствата

На 18 октомври 2021 г. (понеделник) от 18:00 ч. в зала „УСЕТ“ (Учебен корпус № 8) ще бъде открит Националният студентски фестивал на изкуствата. Той ще стартира със забавен шоу спектакъл „Лицата на таланта“. Четиринадесетото издание на студентския форум е част от събитията, посветени на 45-годишнината от основаването на Югозападния университет „Неофит Рилски“.

За поредна година фестивалът, организиран от Факултета по изкуствата, дава възможност на студенти от цялата страна да покажат своя талант и творчество във всички области на изкуството – кино, театър, музика, танци, изобразително изкуство, мода и др.

Програмата на фестивала и тази година е изключително разнообразна. Тя включва изложби, театрални и танцови спектакли, музикални конкурси, фотоизложби, научна сесия, модно ревю и много други изненади за публиката, подготвени от талантливи студенти от цяла България и техните преподаватели.

Поради усложнената епидемична обстановка в страната, част от събитията ще се проведат изцяло онлайн, а други от тях ще се проведат на място в университета и ще бъдат излъчвани на живо в YouTube канала на университета: https://www.youtube.com/user/SWUBG. Пълната програма на фестивала можете да видите на сайта на Югозападния университет „Неофит Рилски“ – www.swu.bg

Related posts

Два нови труса са регистрирани днес в района на Симитли

admin

Симитличани отново излизат на протест, още по-гневни, може да има и гражданско неподчинение

admin

Хиляди пяха и се веселиха на празника на Община Симитли

admin

Второкласниците от Крупник с мило тържество за края на годината

18-год. девойка от ГЕРБ – Разлог е хваната да шофира дрогирана в Банско тази нощ

Около 130 000 лв. са нужни за ремонт на опожарения блок в Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment