05.10.2022
Благоевград Пулсът на Югозапада

В ЮЗУ „Неофит Рилски“ започва Националният студентски фестивал на изкуствата

На 18 октомври 2021 г. (понеделник) от 18:00 ч. в зала „УСЕТ“ (Учебен корпус № 8) ще бъде открит Националният студентски фестивал на изкуствата. Той ще стартира със забавен шоу спектакъл „Лицата на таланта“. Четиринадесетото издание на студентския форум е част от събитията, посветени на 45-годишнината от основаването на Югозападния университет „Неофит Рилски“.

За поредна година фестивалът, организиран от Факултета по изкуствата, дава възможност на студенти от цялата страна да покажат своя талант и творчество във всички области на изкуството – кино, театър, музика, танци, изобразително изкуство, мода и др.

Програмата на фестивала и тази година е изключително разнообразна. Тя включва изложби, театрални и танцови спектакли, музикални конкурси, фотоизложби, научна сесия, модно ревю и много други изненади за публиката, подготвени от талантливи студенти от цяла България и техните преподаватели.

Поради усложнената епидемична обстановка в страната, част от събитията ще се проведат изцяло онлайн, а други от тях ще се проведат на място в университета и ще бъдат излъчвани на живо в YouTube канала на университета: https://www.youtube.com/user/SWUBG. Пълната програма на фестивала можете да видите на сайта на Югозападния университет „Неофит Рилски“ – www.swu.bg

Related posts

Благоевград грейва празнично на 6 декември

Дани Тренчева

Над 140 хил. души в област Благоевград вече са ваксинирани срещу COVID – 19

Дани Тренчева

Откраднаха 700 лева от жилище в Разлог

Дани Тренчева

С решение на Общински съвет – Благоевград д-р Теодор Велчев е определен за вр.и.д. управител на СБАЛО „Св. Мина“

Дани Тренчева

Симитличани отново излизат на протест, още по-гневни, може да има и гражданско неподчинение

admin

Остават 10 дни до края на видео конкурса „Обичам коледно – новогодишните празници, защото…“

Дани Тренчева

Leave a Comment