23.01.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли. Освен децата и персонала на центъра във веселието се включиха специалните педагози от ЦСОП – Благоевград.

С песни, стихчета и коледни обичаи в Дневен център „Слънчев ден“ ни показаха как те празнуват един от най-любимите празници на малки и големи. Разчупена бе питка с късмети, а паричката се падна на слънчевия Никола Златанов. Децата, които през цялата година са били послушни, получиха прекрасни коледни подаръци.

От Дневния център „Слънчев ден“ изказаха специални благодарности за милите жестове и доброто отношение към децата и персонала от семейство Мария и Йордан Златанови, операция „Плюшено мече“ и сладкарски цех „Адес“!

Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли пожелава на всички весело посрещане на коледните и новогодишните празници, здрава и щастлива нова година!

Related posts

Над 130 деца от Благоевград ще се включат в иновативен урок по безопасност на движението по пътищата

Дани Тренчева

Кола блъсна 2-годишно дете на паркинг в Сандански

Дани Тренчева

Д-р Мончева: Близо сме до тъмночервената зона на болни с COVID-19

Дани Тренчева

311 000 бюлетини пристигнаха в Благоевград

Дани Тренчева

Онлайн обучението продължава в Благоевград и Сандански

Дани Тренчева

Свършиха COVID леглата в болницата в Сандански

Дани Тренчева

Leave a Comment