21.03.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли. Освен децата и персонала на центъра във веселието се включиха специалните педагози от ЦСОП – Благоевград.

С песни, стихчета и коледни обичаи в Дневен център „Слънчев ден“ ни показаха как те празнуват един от най-любимите празници на малки и големи. Разчупена бе питка с късмети, а паричката се падна на слънчевия Никола Златанов. Децата, които през цялата година са били послушни, получиха прекрасни коледни подаръци.

От Дневния център „Слънчев ден“ изказаха специални благодарности за милите жестове и доброто отношение към децата и персонала от семейство Мария и Йордан Златанови, операция „Плюшено мече“ и сладкарски цех „Адес“!

Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли пожелава на всички весело посрещане на коледните и новогодишните празници, здрава и щастлива нова година!

Related posts

Председателят на БАН – академик Юлиан Ревалски на посещение в Община Симитли

admin

Баба Марта закичи служителите в Общинска администрация – Симитли и граждани с красиви мартеници

Дани Тренчева

Задържаха 18-годишен от Сандански и 35-годишен от Благоевград за канабис

В СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли посрещнаха Дядо Коледа, който пристигна с училищния автобус

Дани Тренчева

Църквата поиска община Благоевград да дари имота при пазара за строеж на храм „Св. Мина“

„Септември“ (Симитли) победи с 2 на 0 „Пирин“ (Гоце Делчев) в контролна среща

Дани Тренчева

Leave a Comment