20.08.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли. Освен децата и персонала на центъра във веселието се включиха специалните педагози от ЦСОП – Благоевград.

С песни, стихчета и коледни обичаи в Дневен център „Слънчев ден“ ни показаха как те празнуват един от най-любимите празници на малки и големи. Разчупена бе питка с късмети, а паричката се падна на слънчевия Никола Златанов. Децата, които през цялата година са били послушни, получиха прекрасни коледни подаръци.

От Дневния център „Слънчев ден“ изказаха специални благодарности за милите жестове и доброто отношение към децата и персонала от семейство Мария и Йордан Златанови, операция „Плюшено мече“ и сладкарски цех „Адес“!

Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли пожелава на всички весело посрещане на коледните и новогодишните празници, здрава и щастлива нова година!

Related posts

След дълго чакане, мостът на Симитли вече е отворен

Безобразие! Вандали изпочупиха фиданките, засадени до стадиона в село Полето

Дани Тренчева

Американският университет в България учредява „Граждански почетен медал” за ученици

Дани Тренчева

Над 140 хил. души в област Благоевград вече са ваксинирани срещу COVID – 19

Дани Тренчева

„Септември“ (Симитли) и „Марек“ не успяха да излъчат победител в дербито на Югозапада

Дани Тренчева

В ЮЗУ „Неофит Рилски“ се проведе студентска и докторантска научна сесия, посветена на 45-годишнината от основаването на университета

Дани Тренчева

Leave a Comment