22.06.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли. Освен децата и персонала на центъра във веселието се включиха специалните педагози от ЦСОП – Благоевград.

С песни, стихчета и коледни обичаи в Дневен център „Слънчев ден“ ни показаха как те празнуват един от най-любимите празници на малки и големи. Разчупена бе питка с късмети, а паричката се падна на слънчевия Никола Златанов. Децата, които през цялата година са били послушни, получиха прекрасни коледни подаръци.

От Дневния център „Слънчев ден“ изказаха специални благодарности за милите жестове и доброто отношение към децата и персонала от семейство Мария и Йордан Златанови, операция „Плюшено мече“ и сладкарски цех „Адес“!

Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли пожелава на всички весело посрещане на коледните и новогодишните празници, здрава и щастлива нова година!

Related posts

Кражба на 6 500 лева от къща в Симитли

Дани Тренчева

Aнкетата за избор на място за изграждане на площадка за кучета приключи. Жителите на Благоевград избраха кв. „Еленово“

Дани Тренчева

В СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли посрещнаха Дядо Коледа, който пристигна с училищния автобус

Дани Тренчева

За втора година благоевградският пазар без прясна риба за Никулден

admin

Приеха бюджета на Асоциацията по ВиК за 2022 година

admin

Заловиха 44-годишна жена да шофира след употреба на наркотик в Благоевград

Петър Петров

Leave a Comment