26.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли

В истински празник се превърна коледното тържество на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли. Освен децата и персонала на центъра във веселието се включиха специалните педагози от ЦСОП – Благоевград.

С песни, стихчета и коледни обичаи в Дневен център „Слънчев ден“ ни показаха как те празнуват един от най-любимите празници на малки и големи. Разчупена бе питка с късмети, а паричката се падна на слънчевия Никола Златанов. Децата, които през цялата година са били послушни, получиха прекрасни коледни подаръци.

От Дневния център „Слънчев ден“ изказаха специални благодарности за милите жестове и доброто отношение към децата и персонала от семейство Мария и Йордан Златанови, операция „Плюшено мече“ и сладкарски цех „Адес“!

Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден“ – град Симитли пожелава на всички весело посрещане на коледните и новогодишните празници, здрава и щастлива нова година!

Related posts

Facebook’s $100 billion-plus Rout is The Biggest Loss in Stock Market History

admin

/НА ЖИВО/ Редовна сесия на ОбС-Благоевград

admin

Община Сандански организира състезание „Арт проект МАРТЕНИЦА“!

Дани Тренчева

Младежите от проект „Моят глас има значение“ от Сандански взеха участие в Европейско младежко събитие в Страсбург

Дани Тренчева

Намериха кило канабис във фирмен офис В Гоце Делчев

Красимир Крумов улови Богоявленския кръст в Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment