24.07.2024
112 Пулсът на Югозапада

Въпреки предупрежденията на народния представител Стефан Апостолов! Тежък инцидент на пътя Полето – Брежани

Тежък пътен инцидент е станал преди минути по пътя Полето – Брежани в района на местността „Пейката“. Джип се преобърна по таван в крайпътно дере, а водачът се отърва на косъм.

Припомняме, че само преди броени дни народният представител Стефан Апостолов, от парламентарната трибуна, отправи запитване към Гроздан Караджов, министър на Регионалното развитие и благоустройството във връзка с пътя в района на село Брежани.

Въпросът му към ресорния министър бе свързан с това – кога се очаква да бъдат поставени ограничителни системи по пътя (мантинели), пише Struma.news. Стефан Апостолов предупреди, че пътят е опасен и че има голяма вероятност да се стигне до инцидент при влошаване на зимната обстановка!

Е, инцидентът вече е факт. За щастие този път жертви няма, но е крайно време МРРБ и АПИ да се активизират и да решат проблема, преди да се стигне до катастрофа, в която може да бъде отнет човешки живот!

Related posts

ГЕРБ – Благоевград: Ако управляваше политическа партия ГЕРБ проблемът с моста при с. Покровник щеше да е минало

admin

Арестуваха въоръжен мъж на протеста пред Народното събрание

Дани Тренчева

Онлайн търговец осъден условно за 5 измами в интернет, ужилил благоевградчанка с 534 лв. за почивка в Гърция

admin

Премиерът уволни заместник-областната управителка от ИТН Анита Коцелова

Отборите „Малина“ и „Ел Класико“ ще се борят за първото място в коледния футболен турнир на община Симитли в памет на Иван Янчев

Дани Тренчева

45 ГОДИНИ КИТАРО-МАНДОЛИНЕН ОРКЕСТЪР „СТЕФАН БОРИЛОВ“

admin

Leave a Comment