09.02.2023
България Политика

„Възраждане“ излиза на протест на 23 февруари

„Възраждане“ излизат на протест другата сряда. Това обяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание, съобщава БГНЕС. Костадинов заяви, че протестът ще се проведе от 11.00 ч. пред Министерски съвет. Той призова всеки, който мисли като „Възраждане“ за зеления сертификат и по други теми да дойде на протеста.

Лидерът на „Възраждане“ обяви, че поводът за брифинга е провелото се заседание на работната група за премахването на зеления сертификат. „Работната група не достигна до решение за премахване на зеления сертификат, въпреки предоставените документи, цифри, факти. Смятаме, че нашите доводи и нашите аргументи бяха достатъчно добре мотивирани. От друга страна доминира политическо, не експертно мислене. Ние сме принудени да предприемем съответните политически ходове“, заяви още Костадинов.

Той посочи, че протестът няма да е единствено и само за зеления сертификат, а и за ценовия шок, както и за ситуацията в Украйна протестът няма да е единствено и само за зеления сертификат, а и за ценовия шок, както и за ситуацията в Украйна. Костадинов коментира и вчерашният КСНС. Той попита къде е ролята на България в тази ситуация. „Шест часа коментирахме, че армията е зле и после какво – една декларация, изпразнена от съдържание. Какъв беше смисълът?“, попита още Костадинов. Според него заплаха за българската национална сигурност няма, няма да има и война.

Лидерът на „Възраждане“ попита дали медиите са чули някой да се интересува от малцинството ни в Украйна.

„Ние реално погледнато в момента не определяме собствената си политика. За всички тези неща ще протестираме и зеленият сертификат е само върхът на айсберга“, каза още Костадинов. Лидерът на „Възраждане“ подчерта, че партията им искат нормализация и хората да живеят в една нормална държава.

Снимка: БГНЕС

Related posts

Добавката от 60 лева за пенсионерите остава до края на годината

admin

Прогноза за времето 2 февруари 2022

Дани Тренчева

Българската браншова камара „Пътища“ потвърди национални протестни действия на 13 април

Почитаме Свети Герасим Йордански

Дани Тренчева

Прогноза за времето – 21 декември 2021

Дани Тренчева

Жена е малтретирана от мъжа си 3 дни

admin

Leave a Comment