25.01.2022
България Политика

Василева: ИТН поема ресори, от които всички бягат

„Днес избираме правителство, което ще има тежката задача да изведе България от няколко изключително тежки кризи. Разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на колегите ни от Министерския съвет, не само я разбираме, но ще я споделим”. Това заяви заместник председателят на ПГ на „Има такъв народ” в парламента, където днес трябва да бъде гласуван проектокабинетът „Петков”.  

„Има такъв народ” ще подкрепи предложения Министерски съвет и министър-председател. „Има такъв народ” поема тежки ресори и ресори, от които всички бягат”, заяви още Василева.

„Днес приключва времето за лозунги, заклинания и празни обещания. От днес започват делата, по които ще бъдем оценявани от българските граждани. Пожелаваме успех на министрите. Ще бъдем последователни, лоялни, коректни партньори. Но и ще сме истински, шарени, понякога и по-остри, да не спестяваме и добрите, и лошите новини за правителството. Истинското партньорство трябва да се гради върху принципи, каквито сме заложили в подписаното споразумение”, заяви Василева.

Related posts

Прогноза за времето – 15 декември 2021

Дани Тренчева

Разследват лекар за фиктивни прегледи и фалшиви документи

Дани Тренчева

Акции срещу купения вот в страната, има арестувани

Дани Тренчева

ВАС отмени броенето на контролните разписки от машините

Дани Тренчева

Омбудсманът поиска мерки за защита на битовите потребители на природен газ, електрическа и топлинна енергия

Дани Тренчева

Алибегов: Много ресторантьори спряха да проверяват за зелен сертификат

Дани Тренчева

Leave a Comment