28.01.2023
България Политика

Василева: ИТН поема ресори, от които всички бягат

„Днес избираме правителство, което ще има тежката задача да изведе България от няколко изключително тежки кризи. Разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на колегите ни от Министерския съвет, не само я разбираме, но ще я споделим”. Това заяви заместник председателят на ПГ на „Има такъв народ” в парламента, където днес трябва да бъде гласуван проектокабинетът „Петков”.  

„Има такъв народ” ще подкрепи предложения Министерски съвет и министър-председател. „Има такъв народ” поема тежки ресори и ресори, от които всички бягат”, заяви още Василева.

„Днес приключва времето за лозунги, заклинания и празни обещания. От днес започват делата, по които ще бъдем оценявани от българските граждани. Пожелаваме успех на министрите. Ще бъдем последователни, лоялни, коректни партньори. Но и ще сме истински, шарени, понякога и по-остри, да не спестяваме и добрите, и лошите новини за правителството. Истинското партньорство трябва да се гради върху принципи, каквито сме заложили в подписаното споразумение”, заяви Василева.

Related posts

Обвинена за убийството на баба си – актрисата Виолета Донева остава в ареста

admin

ГДНП и ДАНС влязоха в „Булгаргаз“

Дани Тренчева

Черна статистика

admin

БСП започнаха преговори с ПП за съставяне на правителство

Компенсират повече семейства, чиито деца не са приети в детски градини

Дани Тренчева

Полицаи и пожарникари излизат на протести в страната

Дани Тренчева

Leave a Comment