09.08.2022
България Политика

Василева: ИТН поема ресори, от които всички бягат

„Днес избираме правителство, което ще има тежката задача да изведе България от няколко изключително тежки кризи. Разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на колегите ни от Министерския съвет, не само я разбираме, но ще я споделим”. Това заяви заместник председателят на ПГ на „Има такъв народ” в парламента, където днес трябва да бъде гласуван проектокабинетът „Петков”.  

„Има такъв народ” ще подкрепи предложения Министерски съвет и министър-председател. „Има такъв народ” поема тежки ресори и ресори, от които всички бягат”, заяви още Василева.

„Днес приключва времето за лозунги, заклинания и празни обещания. От днес започват делата, по които ще бъдем оценявани от българските граждани. Пожелаваме успех на министрите. Ще бъдем последователни, лоялни, коректни партньори. Но и ще сме истински, шарени, понякога и по-остри, да не спестяваме и добрите, и лошите новини за правителството. Истинското партньорство трябва да се гради върху принципи, каквито сме заложили в подписаното споразумение”, заяви Василева.

Related posts

Задържаха 40 годишна жена, опряла нож в тялото на момче

admin

БЛС сезира етичната комисия заради изказвания на доц. Атанас Мангъров

Дани Тренчева

Англичанин намушка с нож съпругата си, след което и себе си

admin

Спорове в НС по актуализацията на бюджета

admin

Гьоков: Нямам напрежение кой ще е следващият социален министър

admin

Зрелищен арест в Бургас

admin

Leave a Comment