11.12.2023
България Политика

Василева: ИТН поема ресори, от които всички бягат

„Днес избираме правителство, което ще има тежката задача да изведе България от няколко изключително тежки кризи. Разбираме цялата отговорност, която ще легне на плещите на колегите ни от Министерския съвет, не само я разбираме, но ще я споделим”. Това заяви заместник председателят на ПГ на „Има такъв народ” в парламента, където днес трябва да бъде гласуван проектокабинетът „Петков”.  

„Има такъв народ” ще подкрепи предложения Министерски съвет и министър-председател. „Има такъв народ” поема тежки ресори и ресори, от които всички бягат”, заяви още Василева.

„Днес приключва времето за лозунги, заклинания и празни обещания. От днес започват делата, по които ще бъдем оценявани от българските граждани. Пожелаваме успех на министрите. Ще бъдем последователни, лоялни, коректни партньори. Но и ще сме истински, шарени, понякога и по-остри, да не спестяваме и добрите, и лошите новини за правителството. Истинското партньорство трябва да се гради върху принципи, каквито сме заложили в подписаното споразумение”, заяви Василева.

Related posts

Хванаха шофьор с над 3 промила алкохол в кръвта

admin

Близо 8200 паралелки отново в клас след старта на тестването

Дани Тренчева

България е сред десетте най-бедни страни в Европа

Дани Тренчева

Промените за облекчаване изграждането на обекти за производство на ел. енергия за собствено потребление, минаха на първо четене

admin

От днес изплащат помощите за отопление

admin

И предложението на Янаки Стоилов за освобождаването на Гешев отива във ВСС

Leave a Comment