22.09.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

Валерия Докузова от Симитли с реални шансове да бъде на корицата на едно от най – популярните американски списания JETSET Magazine

Красивата Валерия Докузова от Симитли е още едно от младите лица на общината, които ни прославят у нас и по света. Младата дама в момента се бори за спечелването на престижен международен конкурс за корица на едно от най – популярните лайфстайл списания в Америка – JETSET Magazine!

До края на гласуването остават около 40 часа. Валерия може да подкрепите като гласувате на следния линк: https://miss.jetsetmag.com/2022/valeriya?fbclid=IwAR1vcuLpsKB-cptAGF78cQolRiuIZtTsA8fyK-ORRqxzT9Q92SD0nEWSYwE

Всеки може да гласува безплатно по веднъж на ден или неограничен брой пъти, но платено, като се подкрепя B+ Foundation за борба с рака при децата.

Надпреварата в четирите категории е оспорвана, затова всеки глас за нашето момиче е от значение. Валерия Докузова се бори за първото място в нейната група.

След изтичане на въпросните 40 часа, групите ще бъдат обединени и ще започне ново гласуване, в което ще участват единствено победителките от отделните категории. Гласуването за четвърт финала е 1 седмица, след което следва полуфинал и финал. Всеки кръг е по 1 седмица.

Валерия Докузова сподели, че се е записала в конкурса на шега, като дори самата тя не е очаквала, че ще бъде одобрена. На този етап от състезанието тя се надява, че ще успее да продължи напред, защото има няколко лични каузи, които би искала да подпомогне ако успее да спечели международния конкурс. Освен да се снима за корица на списанието и корона MISS Jetset 2022, победата ще ѝ донесе награден фонд от 50 хил. долара.

„Ако спечеля титлата и наградния фонд бих искала да подкрепя няколко каузи, сред които един приют, който е на ръба на оцеляването. Също така ще даря средства на детенце, което се нуждае от слухов апарат. Ако има нужда съм готова да помогна и на един познат от Симитли, който се бори за закупуването на линейка и за денонощна аптека в Симитли. Другата част от парите ще инвестирам в малък семеен бизнес, обучение и кратка заслужена почивка със семейството ми, защото не сме почивали от години“, добави Валерия Докузова.

Нека подкрепим Валерия Докузова от Симитли, защото тя е истинското доказателство, че българките са най – красивите жени в света!

Related posts

Стартира приемът на документи за магистърски програми в ЮЗУ „Неофит Рилски“

admin

Момчетата от Центъра за семеен тип в Брежани с мил жест към дамите от селото

Дани Тренчева

Септември (Симитли) отпразнува класирането си в първата петица

admin

Лили Бирова от Симитли с ново амплоа – ще тренира малки футболистки

Дани Тренчева

Ясни са вече контролите на „Септември“ (Симитли) през зимните месеци на 2022 година

Дани Тренчева

Учителка е загиналата в адската катастрофа край Благоевград, отивала на тържество

admin

Leave a Comment