17.06.2024
България Политика

Борисов: Това управление ще ни завлече на дъното

Румен Радев така успя да раздели нацията, че дори на националния празник човек трябва да избира място, където да отиде, за да може да говори за обединение. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Котел, предаде БГНЕС.

Днес има война, има агресия и целият демократичен свят осъди това. В същото време да си забравяме историята… така че Румен Радев раздели нацията, не му беше достатъчно, че се опита нас да раздели, а цепи и другите политически партии. Призивите ни за обединение не се разбират, коментира Бойко Борисов.

Румен-Радевата зима иде, предупредих ви. Ето, случи се, каза още той и отбеляза опашките по бензиностанции, и по думите му, чудовищния скок в цените на тока, на газа.

Всичко това доведе Румен Радев. Кирил Петков и компания нямат политика. Това управление ще ни завлече на дъното. За два месеца се научиха да крадат и се накичиха с оставки, коментира още Борисов.

Както е казал поетът, „докато е мъничка змията, да си заминават” и да се преформатира управлението, призова лидерът на ГЕРБ.

Борисов обясни защо ГЕРБ са гласували „за“ оставката на Стефан Янев с думите, че председателят на НС е вкарал в една точка две решения – в тази точка беше за оставката на Янев и за новия министър. Драгомир Заков съм го пращал аз в Брюксел с мои колеги. Какво трябва да направим – да оставим държавата без военен министър по време на война, попита Борисов.

Related posts

Ивайло Мирчев: Планът за приемане на еврото влиза в Министерския съвет

admin

1256 са новите случаи на коронавирус у нас

Дани Тренчева

Петков: Приоритет номер едно е извеждането на българите от Украйна

Дани Тренчева

Асен Василев: Ако имаме основание, ще съдим „Газпром“

admin

Частичното бедствено положение в Карлово

admin

Отпада забраната за извършване на планови операции в болниците

Дани Тренчева

Leave a Comment