30.11.2022
Свят

Силвио Берлускони с булка по-млада от него с половин век

Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони сключи брак за трети път. Избраницата Марта Фашина е с 53 години по-млада от 85-годишния медиен бос, който направи впечатляваща кариера в политиката.

Родената в Калабрия булка е депутат от партията на Берлускони „Форца Италия“. Те живее със Силвио повече от две години, но досега той упорито отклоняваше желанието ѝ да се венчаят.

32-годишната Марта измести предишната годеница на експремиера Франческа Паскале, която беше по-млада с 49 г.от милиардера. Фашина дори си татуира инициалите С.Б. в знак на любовта си към Берлускони. В миналото тя е работила във фондацията „Милан”, откъдето датира и познанството ѝ с бившия премиер. Фашина беше избрана за депутат от „Форца Италия” през 2018 г.

В крайна сметка Марта отново не сбъдва напълно мечтата си, защото сватбата ѝ през уикенда е символична. Двамата с Берлускони не са сключили граждански брак, защото петте деца на бившия премиер са категорично против.

Все пак Силвио и любовницата му си размениха брачни халки във вила Джернето на милиардера, която се намира в Лезмо. На тържеството присъстваха 60 гости, предимно съратници на политика. От децата му липсвал само най-големият син, който обяснил отсъствието си със страх да не се зарази с коронавирус.

До последно сватбената церемония била под въпрос, защото повечето приятели на Берлускони го убеждавали, че заради войната в Украйна тържеството ще се приеме като „пир по време на чума“.

Марта обаче заплашила, че ще се изнесе, след като веднъж вече сватбата била отложена.

 

Related posts

Unstable Situations Require Police In Riot Gear Face Off With Protesters At Zone 5

admin

Извънредно положение в части на Сърбия заради обилен снеговалеж

Дани Тренчева

Доживотен затвор в Русия за педофили

Дани Тренчева

Национален протест на собственици на заведения в Гърция

Дани Тренчева

Отбелязваме Световния ден за борба със СПИН

Дани Тренчева

Домакинствата във Великобритания ще получават помощи за битовите си сметки

Дани Тренчева

Leave a Comment