24.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Екстремен тиймбилдинг за служителите на Общинска администрация – Симитли

Най – доброто рафтинг трасе на територията на България – това в Община Симитли, днес стана място за провеждането на екстремен тиймбилдинг за служителите на Общинска администрация.

Председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, общински съветници, кметове на кметства и служители на Община Симитли в петъчния ден имаха възможността да се докоснат до невероятното изживяване – да се спуснеш с рафт по бързеите на река Струма.

Екстремното изживяване е подарък от кмета Апостол Апостолов, а целта е – сплотяване на колектива. Не за първи път кметът прави такъв подарък на служителите, кметовете на кметства и общинските съветници, които са големи любители на рафтинга.

Любезните домакини от X-клуб и Рафтинг център – Симитли посрещнаха своите гости с невероятно добро отношение, осигуриха им костюми, инструкции, а след това опитен инструктор ги поведе с гумената лодка по реката.

Припомняме, че рафтинга по река Струма с Рафтинг БГ се осъществява всеки ден по най-дългото рафтинг трасе – 12км през пролетта и 8км през лятото. Рафтингът по река Струма предлага множество бързеи, с различна трудност и профил и се изминава за около 1,5-2 часа.

Рафтинг БГ осигурява на търсачите на силни усещания квалифицирани рафтинг инструктори, както и качествена екипировка, необходима за рафтинг по река Струма. Тя е неопрен, неопренови обувки, каска, яке, жилетка, като преди всяко спускане се провежда инструктаж за безопасността.

Рафтинг центърът ни се намира на около 120км от София, като можете да направите рафтинг спускане за един ден. Възможна е и комбинацията с други активности в района, както и екстремен уикенд.

Related posts

Уволнената по жалба на украинки общинска служителка В. Милкова: Кметът е жестоко подведен, в основата на интригата е координаторът на центъра Мирослав Кюпов

Петър Петров

И Крупник почете 144-та годишнина от Освобождението на България

Дани Тренчева

„Септември“ (Симитли) с дарителска акция в помощ на дъщерята на знаковия български футболист Стойко Сакалиев

Дани Тренчева

Български червен кръст и Община Симитли със съвместна инициатива за подпомагане на семействата, бягащи от войната в Украйна

Дани Тренчева

Катастрофа в Банско: Пострадали са мъж и жена

admin

Община Симитли организира благотворителен футболен турнир в помощ на Венци Венциславов

admin

Leave a Comment