01.05.2024
Covid-19 Свят

Отлагат церемонията за наградите „Грами“ заради Омикрон

Церемонията по връчване на музикалните награди „Грами“ се отлага заради варианта на Covid-19 Омикрон. Това предава БНР. Събитието бе планирано да се състои на 31-и януари в Лос Анджелис с публика и изпълнения на живо, но от Академията за звукозаписи заявиха, че са решили да отложат церемонията заради Омикрон, тъй като „провеждането на шоуто на 31-и януари  крие твърде много рискове“.

В началото на миналата година „Грами“ бяха отложени поради опасения от  коронавируса. Шоуто беше преместено от края на януари за средата на март и се проведе с публика предимно от номинираните и техните гости в  Конгресния център и в близост до него в Лос Анджелис. Изпълненията  бяха предварително записани.

Тази година наградите бяха планирани да се върнат на традиционното си място и по традиционния си начин, но коронавирусът отново принуди организаторите да променят намеренията си.

Сега талантливият джаз клавирист Джон Батист е водещ претендент за отличията с 11 номинации в различни категории, включително Ар енд Би, джаз, американска и класическа музика, музикално видео. След него с по 8 номинации са Джъстин Бийбър, Дожа Кет и H.E.R.

До момента не е определена нова дата за шоуто.

Related posts

Туристическият бизнес настоява за зелен сертификат за всички български граждани

Дани Тренчева

Двама от пострадалите на АМ „Струма“ вече са в Скопие

Дани Тренчева

Одобриха още 40 млн. лв. за ученически антигенни тестове

Дани Тренчева

Act of Defiance Casts Harsh Light on Europe’s Deportations of Asylum Seekers

admin

Удължава се срокът на въведените противоепидемични мерки

admin

Броят на заразените с коронавирус бележи значителен ръст в целия свят

Дани Тренчева

Leave a Comment