04.05.2024
112 Благоевград Пулсът на Югозапада

Полицията с официална информация за двойното убийство в Благоевград

На 04.10.2021 г. в 01.53 часа в РСПБЗН Благоевград е получен сигнал за пожар в апартавмент на петия етаж в бл. 4 на ж.к. „Ален мак“ в Благоевград. Два екипа на РС ПБЗН Благоевград са потушили огъня, който е унищожил имущество в жилището. В жилището са открити и телата на две починали лица – мъж на 60 г. и неговата съпруга на 53 г., и двамата от Благоевград. При първоначалния оглед е установено, че по телата на загиналите има рани от остър предмет.

По–късно на 04.10.2021 г. около 04.00 часа е получено съобщение за самокатастрофирал автомобил в района на Кресненското дефиле – бус „Опел Виваро“ с благоевградска регистрация и водач на 24 г. от Благоевград, който е син на починалите две лица в апартамента в ж. к. „Ален мак“ бл. 4. Полицейски служители от ОДМВР Благоевград са установили, че автомобилът е бил отнет противозаконно от благоевградския квартал „Струмско“.

Водачът, който е бил във видимо неадекватно състояние, е задържан със заповед на 24 часа. Уведомена е незабавно Окръжна прокуратура Благоевград. Назначени са съдебно-медицински експертизи. По случаите са образувани две досъдебни производства за престъпления по чл. 116, ал. 1, т. 4 вр. чл. 115 от НК и чл. 316, ал. 2, т. 1, вр. ал. 1 от НК.

Related posts

25 000 евро за млади земеделци и фермери в Пиринско

admin

Общинската млечна кухня в Благоевград поскъпна двойно

admin

16 годишен е с опасност за живота след катастрофа на АМ „Тракия“

admin

„Левски“ (Крупник) не успя да победи „Спортист“ (Падеш)

Дани Тренчева

Претърсват дома на футболиста Георги Йомов

Отбелязваме Седмица на гората под мотото „Аз обичам гората”

admin

Leave a Comment