28.04.2024
112 Пулсът на Югозапада Разлог

Пребиха шефа на “Общинската полиция” – Разлог Методи Колев, нападателите задържани


Служител на общинската администрация в Разлог е настанен в болница с комоцио и без опасност за живота след саморазправа с трима мъже по повод законността на дърва за огрев, съобщиха от Областната дирекция на МВР /ОДМВР/ в Благоевград.

Сигнал за инцидента е постъпил в обедните часове на 23 ноември, в полицейското управление в Разлог. Пристигналите на място полицейски служители са установили, че е възникнал скандал между 44-годишен общински служител и трима мъже на 33, 45 и 47 години, режещи и цепещи дърва за огрев на пътя, а поводът е законността на дървата за огрев. Тримата мъже са нанесли удари по главата и тялото на служителя, който е настанен за лечение в болницата в Разлог с комоцио.

От ОДМВР – Благоевград съобщават, че двамата мъже на 33 и 45 години са задържани със заповед за задържане до 24 часа, а установяването на 47-годишния мъж продължава. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Източник: dariknews.bg

Related posts

Потрошени автомобили в Благоевград и Гоце Делчев

Дани Тренчева

Трима са ранените снощи при верижна катастрофа на АМ „Струма“ в посока София, близо до пътен възел „Долна Диканя“

admin

Община Сандански подменя тротоарните площи от пазара до ГУМ

Дани Тренчева

Възможни са прекъсвания на електрозахранването в град Симитли и селата Крупник и Полето на 30 ноември

Дани Тренчева

В ЮЗУ „Неофит Рилски“ се проведе студентска и докторантска научна сесия, посветена на 45-годишнината от основаването на университета

Дани Тренчева

Kриминалисти от ОДМВР – Кюстендил иззеха голямо количество канабис и боеприпаси от имота на 56-годишен местен жител

Дани Тренчева

Leave a Comment