04.05.2024
112 България

Петима са ранени при челен сблъсък на две коли на пътя Варна-Бургас, между тях и две деца

Украинка, двама турски граждани и две деца са отведени в болница след челен сблъсък между два автомобила на пътя Варна-Бургас. Инцидентът е станал около 11.00 часа на около 500 м след Обзор в посока курорта „Слънчев бряг“. Информацията е от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР-Бургас.

Челният сблъсък е бил между лек автомобил „Фолксваген“ с украинска регистрация и автомобил „Гранд Чероки“, със софийска регистрация. В първата кола са се придвижвали двама мъже от турски произход, жена от украински произход и две деца. Колата е пътувала в посока Варна.

В другия автомобил – „Гранд Чероки“, са пътували мъж и жена – вероятно български граждани, но към момента нямаме официални данни за самоличността им, каза за БТА говорителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева.

Към мястото на инцидента са се отправили полицейски екипи и три екипа на Спешна помощ, като към болница „Света Анна“ във Варна са откарани украинката, двете деца и единия от мъжете от автомобила „Фолксваген“. Пътуващите в автомобила „Гранд Чероки“ са прегледани на място и са без сериозни наранявания. Друг екип е транспортирал втория мъж, който е и шофьор на Фолксвагена, също към Варна. Трафикът е пренасочен по вътрешен черен път до приключване на огледа на местопроизшествието.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Протест пред парламента и автошествие срещу COVID сертификатите

Дани Тренчева

Шестима души са обвинени в пране на пари след акция на ГДБОП и ДАНС в Сливен

По-дълга почивка за учениците между двата срока

Дани Тренчева

Болниците подкрепиха 25 процента ръст в цените на клиничните пътеки, предложен от лекарския съюз

admin

Мотоциклетист пострада след удар от автомобил

Доц. Гломб: Делта и Омикрон може да циркулират едновременно у нас

Дани Тренчева

Leave a Comment