05.05.2024
112 България

Шофьор на автобус нападна пътничка

Инцидент в столичния градски транспорт. Зрител на NOVA изпрати видео, на което се вижда как шофьор на автобус 285 агресира и посяга на пътник.

По думите на жената, срещу която е насочена острата реакция на автобусния водач, ситуацията възниква след направена забележка от нейна страна за пушене в превозното средство.

Конфликтът между Любов Петрова и водача на автобуса започва още в понеделник. Тогава тя му направила забележка, защото пушел в превозното средство. Той отговорил, че няма как пътниците да усетят миризмата, защото прозорецът бил отворен. Жената си замълчала.

В сряда обаче дамата отново се качила в автобуса, шофиран от същия мъж. Отново усетила миризма на цигари и направила забележка. Шофьорът ѝ отговорил, че може да се качи на метрото или да си повика такси.

„Казах му в един момент, че ще го запиша и извадих телефона. Той тогава ми каза, че ако го запиша, ще ми счупи телефона”, спомня си Любов Петрова. По думите ѝ водачът станал и ѝ посегнал, докато автобусът се движел.

Инж. Кирил Пасков от Столичния градски транспорт заяви в ефира на „Здравей, България”, че подобно поведение е недопустимо и поднесе извиненията си на потърпевшата. Той уточни, че шофьорът сам се свързал с ръководството и признал, че е направил грешка.

Related posts

Катастрофа затвори Прохода на Републиката

admin

Софийският апелативен съд с решение за убиеца на Милен Цветков

admin

Кибератака срещу сайта на КЕВР

Транспортният министър поиска допълнително наблюдение на жп инфраструктурата

Дани Тренчева

Прогноза за времето 18 януари 2022

Дани Тренчева

Василева: ИТН поема ресори, от които всички бягат

Дани Тренчева

Leave a Comment