27.04.2024
Култура и изкуство

Успешен ден за три зодии

ОВЕН

В чет­вър­тък със­тоя­ние­то ви за­ви­си от мно­го фак­то­ри – обе­ктив­ни и су­бек­тив­ни. От ед­на стра­на, се стре­ми­те към нов на­чин на жи­вот по съв­сем нор­ма­лен на­чин, от дру­га – не­що ви под­тик­ва към лъ­жи, из­ма­ми, зад­ку­лис­ни дей­ствия. Се­га мо­же да оча­ква­те по­ло­жи­тел­на про­фе­сио­нал­на пром­яна и бла­гоп­рия­тна раз­връз­ка в до­ма.

ТЕЛЕЦ

Фи­нан­со­ва­та нуж­да при мно­зи­на от Те­лец днес е крещ­яща, но въз­мож­нос­ти­те за ре­ша­ва­не­то й са ми­ни­мал­ни. Биз­нес­ме­ни­те да бъ­дат осо­бе­но вни­ма­тел­ни и, ако им е въз­мож­но, да търсят съ­дей­ствие­то на хо­ра от бран­ша. Про­фе­сио­нал­ни труд­нос­ти днес не се оче­рта­ват. Не вярвай­те на прия­тел­ски съ­ве­ти, кол­ко­то и да са под­ход­ящи.

БЛИЗНАЦИ

При вас неп­рия­тнос­ти­те в чет­вър­тък са свър­за­ни с об­щес­тве­ни­те кон­так­ти. За биз­нес­ме­ни­те то­ва оз­на­ча­ва гри­жи с парт­ньо­ри. В ра­бо­та­та, ако не сте стрик­тни и из­пъл­ни­тел­ни, ще пос­лед­ват об­ви­не­ния от хо­ра, кои­то са­мо то­ва ча­кат. Спо­кой­ствие мо­же да на­ме­ри­те са­мо в до­ма, къ­де­то хар­мо­ния­та в мо­мен­та се за­сил­ва.

РАК

От дос­та вре­ме Ра­ци­те оча­кват не­ща­та им да пот­ръг­нат и мно­зи­на губят ве­че тър­пе­ние. То­ва во­ди до не­пос­тоян­ство и не­же­ла­ние да дей­ства­те по въп­ро­си, кои­то са от осо­бе­на важ­ност за вас. Някои ще имат про­фе­сио­нал­ни проб­ле­ми с ко­ле­ги. Дру­ги ще за­губят ин­те­рес да нап­равят не­що в своя пол­за – дис­тан­ци­рай­те се от апа­тич­но­то си нас­трое­ние.

ЛЪВ

Те­жък е чет­вър­тък и за Лъ­во­ве­те, усе­ща­те зат­руд­не­ния и ви лип­сва же­ла­ние за как­во­то и да е. Труд­нос­ти ще ви прес­лед­ват в служ­ба­та, при раз­го­во­ри с парт­ньо­ри и влия­тел­ни хо­ра и у вас ще се на­диг­нат про­ти­во­ре­чия. Необ­хо­ди­мо е да се пре­бо­ри­те със се­бе си.  По­дат­ли­ви сте на греш­ки, сле­де­те по­ве­де­ние­то си.

ДЕВА

Ус­пе­шен е днеш­ният ден за Де­ва, при­чи­ни­те са в зао­би­кал­яща­та ви сре­да, а и у са­ми­те вас. Ще има­те под­кре­па­та на ко­ле­ги при реа­ли­за­ция­та на пла­но­ве­те ви за деня. Из­вес­тни про­ме­ни ще нас­тъпят във фи­нан­со­во­то със­тоя­ние на мно­зи­на. Дей­ствай­те сме­ло, как­ви­то и преч­ки да се явят, в край­на смет­ка ще ги прео­до­лее­те. Са­мо не се от­каз­вай­те.

ВЕЗНИ

Има­те доб­ри пер­спек­ти­ви, но на­пос­ле­дък чес­то прояв­ява­те ма­ло­ду­шие. По­ло­жи­тел­но ще се раз­вият фи­нан­со­ви­те ви де­ла, ще има­те и при­до­бив­ки, ако сте пос­тоя­нни. Не се съоб­раз­явай­те с изи­сква­ния на хо­ра, кои­то ви про­те­жи­рат, раз­чи­тай­те на ин­туи­тив­ни­те си усе­ща­ния. Не е из­клю­че­но да ви пред­ло­жат не­що из­год­но в ра­бо­та­та.

СКОРПИОН

Днес някой ще по­гъ­де­лич­ка са­мо­чувс­твие­то ви, кое­то ще пре­диз­ви­ка доб­ро­то ви нас­трое­ние. Някои не са до­вол­ни от раз­ви­тие­то си на ра­бот­но­то място. Мо­же­те да пог­лед­не­те оп­ти­мис­тич­но на то­ва – ни­кой не мо­же да ви от­не­ме пос­ти­же­ния­та. Ос­вен то­ва мо­же да раз­чи­та­те на влия­тел­на­та под­кре­па на мъж сред прия­те­ли­те или род­ни­ни­те си.

СТРЕЛЕЦ

В чет­вър­тък сте при­тис­на­ти от проб­ле­ми и ви се оче­рта­ва те­жък ден. Не сте до­вол­ни от про­фе­сио­нал­но­то си раз­ви­тие, мно­зи­на са склон­ни към са­мои­зо­ла­ция и уми­шле­но дис­тан­ци­ра­не от ко­ле­ги­те си. Очакванията ви са по-големи от реалните шансове. На някои им пред­стои гос­ту­ва­не или чес­тва­не, свър­за­но с на­чал­ни­ци и ко­ле­ги, кое­то ще се ока­же твър­де по­лез­но за да об­съ­ди­те проб­ле­ми­те си.

КОЗИРОГ

Днес е те­жък ден, не съ­де­те око­лни­те и не пре­кал­явай­те със съ­ве­ти­те си. Про­мен­ли­ви­те ус­ло­вия око­ло вас ще за­сег­нат про­фе­сио­нал­на­та из­ява и фи­нан­со­вия ви ста­тут. Въп­ре­ки ло­ши­те ви пред­чувс­твия то­ва няма да е във ваш ущърб и ско­ро ще усе­ти­те бла­гоп­рия­тни­те пер­спек­ти­ви. На ра­бот­но­то място раз­чи­тай­те на же­на – ва­ша прия­тел­ка или съмишленица.

ВОДОЛЕЙ

Про­ме­ни­те са ва­лид­ни и за Во­до­лей, за­ра­ди кое­то ед­ва ли ще се чувс­тва­те ком­фор­тно. Но денят за вас съв­сем не е лош. Има­те доб­ри фи­нан­со­ви пер­спек­ти­ви или ус­пе­шен биз­нес. Са­мо­кон­тро­лът не е из­ли­шен за биз­нес­ме­ни­те в кон­так­ти­те и дей­ствия­та им с парт­ньо­ри. Чет­вър­тък не е под­ходящ за сре­щи с род­ни­ни и прия­те­ли поради много въпроси, които стоят без отговор.

РИБИ

Ху­бав ден за Ри­би­те, дей­стве­ни сте, с нас­трое­ние и са­мо­чувс­твие ще из­пол­зва­те ор­га­ни­за­тор­ски­те си уме­ния, за да ре­ши­те проб­ле­ми­те си име­нно днес. Има­те мно­го до­бър шанс, но не се на­гър­бвай­те с всич­ко на­вед­нъж. За­гър­бе­те се­га фи­нан­си­те и объ­рне­те по­ве­че вни­ма­ние на дру­ги­те си въз­мож­нос­ти, ка­то се па­зи­те от греш­ки или недоразумения.

Related posts

Хороскоп за 18 януари

admin

Почетоха Св. Четиридесет мъченици в село Полето

Дани Тренчева

Празник е! На 25 ноември Българската православна църква отдава почит на Свети Климент Охридски

admin

Празнуваме Архангеловден

Дани Тренчева

Никулден е!

Дани Тренчева

Децата от група „Калинки“ към филиал „Ян Бибиян“ на ДГ „Радост“ – Симитли представиха ритуалите и поверията свързани празника на Св. Мина

Дани Тренчева

Leave a Comment