08.09.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Феновете на орлетата полудяха след резила срещу аматьорите от Етрополе! К. Капчин: Покъртително слаб „Пирин“, виновниците да се измитат начаса!

Феновете на орлетата буквално полудяха след резила 0:2 срещу аматьорите от „Чавдар“ в Етрополе и отпадането от турнира за купата на България. След късметлийския жребий благоевградските запалянковци се размечтаха за пети финал в историята на клуба, вместо това трябваше да преглътнат горчивия хап, който им поднесе любимият отбор още в 1/16 финалите. Най-безкомпромисен в реакцията си бе лидерът на фракцията „Пирин СС“ Константин Капчин, който призова виновниците за провала да се изметат начаса от стадион „Христо Ботев“. Разочарованието на някои от привържениците дори изби в съмнения за симулативна игра. Ултрасите се обединиха около слогана „Вън бездушниците от отбора“.

„Покъртително слаб Пирин днес в Етрополе! Поредна срамна страница навръх 100 години футбол в Благоевград, написана от настоящите футболисти! Време е ръководните фактори да си зададат някои въпроси, а тези, които са виновни с бездушната си игра за срама и позора, след Нова година да нямат тази възможност! Сантименти, когато става въпрос за името на Пирин, не трябва да има!“, написа Капчин в профила си в социалните мрежи.

„Изкараха мача от тиража при коефициент 8.60“, изригна друг от култовите асове в агитката – Ангел Гюров.

Пиринци бяха изхвърлени от втората по сила надпревара с двата гола на Николай Ботев, който се разписа в 11-та и 37-та мин. Наставникът на гостите Христо Янев заложи срещу лесничеите на всичко най-добро извън лазарета, но с изключение на два-три плахи опита за обстрел на противниковата врата подопечните му не сътвориха нищо по-различно от познатия сценарий в първенството „ходене по мъките“. Този път дори силният мотиватор начело на тима се оказа безпомощен. С жълти картони в началото на втората част и в 88-та мин. реферът прати под душа Славчо Шоколаров в потвърждение на ваканционното настроение, обзело зелено-белите. Единственият светъл лъч в мача бе влизането в игра на голобрадите младоци Марсел Бибишков, Мартин Бачев и Любомир Тодоров.

„ЧАВДАР“: Ст. Петров, Каймакански, Т. Стоичков, М. Василев, Маджаров, Трендафилов, Радков /86-Хр. Василев/, Аличков /90+3-Г. Юруков/, Гущеров /69-Н. Иванов/, Кръстев /69-Головодов/, Ботев /87-Ив. Иванов/.

„ПИРИН“: Ковальов, Дюлгеров, Бодуров, Велев (83-М. Бачев), Хубчев, Янчев (46-А.Йорданов), Шоколаров, Макрецкис (59-Л. Тодоров), Р. Цонев, Костов, Пр. Йорданов (83-М. Бибишков).

СТОЙЧО СТОИЦОВ в.Струма

Related posts

Обучението на ротационен принцип за учениците от V до XII клас в община Симитли и област Благоевград се удължава с още една седмица

Дани Тренчева

Обредни ритуали, свързани със Св. Екатерина, пазени и предавани десетилетия наред, оживяха с помощта на децата от група „Мечета“, филиал „Ян Бибиян“ към ДГ „Радост“

Дани Тренчева

Арестуваха мъж от Разлог за кражба на риба от рибарник

Благоевград излиза на протест срещу заема за над 17 млн. лв. за аквапарк и “реконструкция” на парк “Бачиново”

admin

Председателят на БАН – академик Юлиан Ревалски на посещение в Община Симитли

admin

45 годишен издъхна на място докато кара велосипед

admin

Leave a Comment