27.07.2024
112 България

Черна статистика

Един човек е починал, а 19 са ранени при при 13 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщава МВР на своя сайт. В София са станали четири тежки и 25 леки пътнотранспортни произшествия, при които има шестима ранени.

От началото на годината на територията на страната са регистрирани 257 тежки катастрофи, при които има 15 жертви и 353-ма ранени.

По данни на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) пътните настилки в страната тази сутрин са предимно мокри, обработени и проходими при зимни условия. Температурите са в интервала от -4 С до +6°С. Времето над страната е предимно облачно. Вятър духа в цялата страна. Дъжд вали в област Пазарджик.

Ограничена видимост поради мъгла до 100 м има в област Видин, както и в района на проход „Шипка“.

Временно движението на автомагистрала „Тракия“ от 275-ия км до 308-ия км се осъществява с повишено внимание в двете посоки поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и конуси, информираха от АПИ.

Днес през деня движението за София в тръбата на тунел „Витиня“ на автомагистрала „Хемус“ ще се осъществява в две от трите ленти, съобщиха от пътната агенция. За почистване на съоръжението ще бъде ограничено преминаването в изпреварващата лента. Трафикът ще се пропуска по двете активни ленти на тунелната тръба.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

МВР откри телефонна линия за сигнали за нарушения в изборния процес

Дани Тренчева

БНБ пуска сребърна монета за 150-годишнината от рождението на Гоце Делчев

Дани Тренчева

Експерт по експлозиви: Взривът за атентата срещу Гешев вероятно е бил поставен във въздуха

admin

Омбудсманът Диана Ковачева поиска от НОИ да информира служебно за новите пенсии

Дани Тренчева

Изписаха още четирима от ранените при катастрофата на „Струма“

Дани Тренчева

Гешев предлага бази на прокуратурата за бягащи от Украйна семейства на съдебни служители

Дани Тренчева

Leave a Comment