29.03.2024
Култура и изкуство

Хороскоп за 7 декември! Късмет за две зодии

ОВЕН

В сряда Овните не са с добро самочувствие, особено мъжете. Денят е много разнообразен на събития, бъдете толерантни и дипломатични. За осъществяването на финансовите си планове за деня е необходимо да сте много внимателни и умерени в изискванията си при бизнес контакти.

ТЕЛЕЦ

Днес дамите Телци ще се чувстват победителки в много отношения – любов, бизнес, финанси и служба. Повечето от вас свързват проблемите си за деня със службата, но денят предоставя истинско успокоение и удовлетворение от служебния развой. Ще спечелите дело.

БЛИЗНАЦИ

Сряда е доста благосклонна към Близнаците. Ще си изясните проблеми, свързани с ваш съдружник, и така ще облагоприятствате бизнеса си. Ако разчитате на подкрепата на мъж с възможности, няма да се получи, срещата може да не се осъществи. Бъдете предпазливи в службата.

РАК

В сряда Раците се чувстват най-добре у дома и ще посветят деня си на домашна работа. Имате за довършване още нещо и то се явява като план номер едно за деня. Острата нужда от финанси при някои ви кара да сте затворени и неконтактни. Имате приятели, на които можете да разчитате.

ЛЪВ

Поведението на Лъвовете в сряда може да бъде причина за негативно развитие на деня. В бизнеса търпите промени, но това по никакъв начин няма да наруши финансовия ви статут и авторитета, с който се ползвате в обществото. Контактите ви носят полза и удовлетворение.

ДЕВА

Успешна сряда за Девите, през който ден окончателно ще се разреши проблем, свързан с финансите ви и професионалния стабилитет. Настъпват благоприятни промени, които ви дават много сили и мобилизация за изпълнение на делата. Самочувствието ви се подобрява.

ВЕЗНИ

Засилената интуиция на Везните ще бъде в полза не само за тях, но и за околните. Мъж на служебното ви място ще бъде причина за промяна на професионалната ви изява. Ако съумеете без напрежение и раздразнение да приемете новата форма на изява, ще се радвате на удовлетворение.

СКОРПИОН

При Скорпионите сряда е ден на промени и те ще бъдат положителни. При някои има вероятност от неочаквано и недобро развитие на професионалното поприще. Денят предлага стабилен материален статут за дома ви и благоприятства финансите. Успех в бизнеса и контактите.

СТРЕЛЕЦ

Много добър ден за Стрелците. Изключително приятни новини, които облагодетелстват финансовото ви развитие и допринасят за добрите промени в дома. Сряда е характерна с благоприятните развития на съдебни дела. В професионален аспект ще успеете да свършите поетите ангажименти. Денят не предвещава злополуки, но все пак бъдете внимателни и не поемайте излишни рискове.

СКОРПИОН

В добро здраве и силен дух, днес сте с намерение да довършите докрай планираните задачи за деня. Действително сряда предразполага за подобно развитие на делата ви и не трябва да отлагате. Ще разрешите проблемите си в бизнеса. Очаква ви раздяла с близък човек. Неочаквани приходи ще получите по линия на съдружие или наследство.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са в много добра форма днес, но денят няма да бъде много добър за вас. В обществените дела ще имате силни спънки и трудности. Настъпват промени за паричните ви проблеми и те са позитивни, като разчитате на собствените си усилия в тази насока. Късметът е с вас. Заложете на печеливша карта, която ще ви даде възможност да реализирате приходи.

РИБИ

В сряда промените няма да отминат Рибите. Това като че ли най-вече засяга мъжете. Решени и готови сте да осъществите необходимите планове за днес и какво ще ви коства, не ви интересува. Доста безкомпромисни, вие сте решили, че най-сетне нещата ви трябва да потръгнат в правилната посока, просперитетът ще ви съпътства занапред.

Related posts

Обредни ритуали, свързани със Св. Екатерина, пазени и предавани десетилетия наред, оживяха с помощта на децата от група „Мечета“, филиал „Ян Бибиян“ към ДГ „Радост“

Дани Тренчева

Честваме 150 години от рождението на Гоце Делчев

Дани Тренчева

Църквата почита днес св. Евлогий, архиепископ Александрийски и света Зоя

admin

Андреевден е!

Дани Тренчева

Хороскоп за 14 декември! Прекрасен ден за две зодии

admin

Общински куклен театър – Благоевград с премиера на „Снежната кралица“

Дани Тренчева

Leave a Comment