27.07.2024
Култура и изкуство

Хороскоп за 15 декември! Успешен ден за три зодии

ОВЕН

В чет­вър­тък ще се на­ло­жи да во­ди­те ре­ди­ца важ­ни раз­го­во­ри. При ед­ни те са се­мей­ни, за дру­ги – про­фе­сио­нал­ни, в служ­ба­та ще има­те под­кре­па­та на ко­ле­ги и прия­те­ли. Доб­ри въз­мож­нос­ти за пе­чал­ба, но вни­ма­вай­те за из­ма­ми. Ене­ргич­но ще се справ­яте с при­тес­не­ния и препя­тствия днес, в някои слу­чаи се на­ла­га да прие­ме­те съ­ве­ти­те на ко­ле­га. В биз­не­са – ус­пеш­ни пре­го­во­ри.

ТЕЛЕЦ

При­тес­не­ни сте фи­нан­со­во, но днес има­те ог­ро­мен къс­мет, кой­то ще до­не­се ма­те­риал­ни при­до­бив­ки, ус­пеш­но про­фе­сио­нал­но раз­ви­тие, пред­ло­же­ния или съоб­ще­ния до вас от дър­жав­ни ор­га­ни­за­ции и ад­ми­нис­тра­ции. Някои от­но­во трябва да пре­раз­гле­дат пла­но­ве­те си за най-близ­ко бъ­де­ще – има­те про­пус­ки, кои­то по-къс­но ще ви зат­руднят. Дру­ги ще осъ­щест­вят же­лан лю­бо­вен кон­такт.

БЛИЗНАЦИ

При­тесн­яват ви изо­ста­на­ли до­маш­ни ан­га­жи­мен­ти, но и днес няма да ги раз­ре­ши­те. Объ­рне­те се към биз­не­са, денят ще е твър­де ус­пе­шен по от­но­ше­ние на пре­го­во­ри с парт­ньо­ри и из­яснява­не на фи­нан­со­ви въп­ро­си. Днес ка­те­го­рич­но мо­же да дей­ства­те за по­ви­ша­ва­не на зап­ла­ща­не­то, ус­пе­хът е пос­ти­жим, ако бъ­де­те неот­стъп­чи­ви в раз­го­во­ри с ръ­ко­водс­тво­то. Неочаквана вест.

РАК

В чет­вър­тък ще сте зае­ти с де­ло­ви кон­так­ти – ако от­стъ­пи­те в някои от ис­ка­ния­та си, ще га­ран­ти­ра­те пъл­ния ус­пех на ос­та­на­ли­те. Еве­нтуал­ни про­фе­сио­нал­ни труд­нос­ти ще прео­до­лее­те, ка­то по­тър­си­те под­кре­па, ще я по­лу­чи­те. Бла­гоп­рия­тни въз­мож­нос­ти за фи­нан­со­ви пе­чал­би за някои. Дру­ги са при­тес­не­ни от раз­ви­тие­то на лю­бов­ни­те си де­ла, от­де­ле­те вни­ма­ние на ин­тим­ния си парт­ньор.

ЛЪВ

Ако днес про­веж­да­те пре­го­во­ри, проя­ве­те по­ве­че ха­рак­тер и неот­стъп­чи­вост – въз­мо­жен е опит за из­ма­ма. В биз­не­са – по­ви­ше­ни ма­те­риал­ни при­до­бив­ки, шанс за пе­чал­ба ще имат и пъ­ту­ва­щи­те. Ра­бо­те­щи­те с па­ри днес да бъ­дат по-вни­ма­тел­ни при из­ра­бот­ва­не на до­ку­мен­ти, има ве­роя­тност да се са­моиз­ма­ми­те при брое­не­то. Оче­рта­ват се и за­поз­нанс­тва от лю­бо­вен ха­рак­тер.

ДЕВА

В чет­вър­тък по­ве­че­то от зна­ка са при­тес­не­ни от раз­ви­тие­то на про­фе­сио­нал­ни­те им де­ла, въп­ро­си­те опи­рат до на­ми­ра­не на средс­тва за по-къс­на дей­ност и се на­ла­га да бъ­де­те по-нас­тоя­тел­ни. Има­те въз­мож­нос­ти за ус­пех, ще ви по­мог­не упо­ри­тос­тта и чуж­да на­ме­са, чрез коя­то ще стиг­не­те до по­ло­жи­тел­но раз­ре­ше­ние. На­пос­ле­дък ви лип­сва лю­бов­на бли­зост, от­де­ле­те нуж­но­то вре­ме.

ВЕЗНИ

Днес Вез­ни­те са в по­дем и с по­ве­че нас­тоя­тел­ност в де­ло­ви­те и лич­ни ан­га­жи­мен­ти ще по­ло­жат ос­но­ва­та на бъ­де­щи ус­пе­хи. Ана­ли­зи­рай­те вни­ма­тел­но слу­жеб­ни­те ан­га­жи­мен­ти. Днес мно­зи­на ще пос­тиг­нат ма­те­риа­лен ус­пех и зна­чи­тел­ни при­до­бив­ки, дру­ги да оча­кват съоб­ще­ния от фи­нан­сов ха­рак­тер или пред­ло­же­ния за из­вър­шва­не на да­де­на дей­ност с при­лич­но въз­наг­раж­де­ние.

СКОРПИОН

Ус­пе­шен е чет­вър­тък за сбли­жа­ва­не и кон­так­ти с хо­ра от об­щес­тве­ни или ад­ми­нис­тра­тив­ни ин­стан­ции. Някои ще раз­ре­шат важ­ни ма­те­риал­ни до­маш­ни проб­ле­ми, не е из­клю­че­на при­до­бив­ка на нед­ви­жим имот. Биз­нес­ме­ни­те мо­гат да по­ви­шат броя на сдел­ки­те си. Денят е под­ходящ за ус­пеш­но на­ча­ло на фи­нан­со­ви при­до­бив­ки. За всич­ки от зна­ка па­рич­ни­те въз­мож­нос­ти ще се по­ви­шат.

СТРЕЛЕЦ

Ус­пе­хи­те ви днес са свър­за­ни с про­фе­сия­та, за по­ве­че­то ще се от­крият но­ви въз­мож­нос­ти, во­де­щи до на­рас­тва­не на фи­нан­си­те. Про­ве­де­ни днес сре­щи и де­ло­ви кон­так­ти ще до­ве­дат до пое­ма­не на до­пъл­ни­тел­ни за­дъл­же­ния или нае­ма­не на но­ва ра­бо­та, кое­то ще уве­ли­чи при­хо­ди­те ви и ще ви ста­би­ли­зи­ра фи­нан­со­во за­нап­ред. Част от Стрел­ци­те са обе­зпо­кое­ни от лю­бов­ния си жи­вот.

КОЗИРОГ

Ко­зи­ро­зи­те са в къс­мет­лий­ски пе­риод и днес ще имат въз­мож­ност за ма­те­риал­ни при­до­бив­ки. Някои са при­тес­не­ни от де­ло­во пъ­ту­ва­не, но ако пред­ва­ри­тел­но доб­ре сте го пла­ни­ра­ли, няма­те при­чи­на за без­по­кой­ство. Ус­пе­хи ще имат и биз­нес­ме­ни­те. При мно­зи­на нас­тъп­ват но­ви ус­ло­вия, кои­то имат от­но­ше­ние към раз­шир­ява­не на дей­нос­тта. Реа­ли­за­ция­та за­ви­си от спе­ци­фич­ни­те ус­ло­вия.

ВОДОЛЕЙ

Днес бъ­де­те по-ор­га­ни­зи­ра­ни от­нос­но кон­так­ти­те си, за да не ги про­пус­не­те. Де­ло­вият ден мо­же да ви до­не­се при­до­бив­ки или раз­го­во­ри с на­чал­ни­ци за пое­ма­не на но­ви про­фе­сио­нал­ни ан­га­жи­мен­ти. Някои ус­пеш­но ще се справят с имо­тни де­ла, но при опе­ра­ции, свър­за­ни с па­ри, вни­ма­вай­те, въз­мож­но е да се заб­лу­ди­те. Слу­чай­на греш­ка е въз­мож­на и при кон­так­ти с ад­ми­нис­тра­ции.

РИБИ

За да пре­ми­не ус­пеш­но денят ви, впрег­не­те здра­во ана­ли­тич­ни­те си спо­соб­нос­ти. То­ва ще ви се на­ло­жи в служ­ба­та при ра­бо­та с до­ку­мен­ти, при де­ло­ви пъ­ту­ва­ния или фи­нан­со­ви дей­нос­ти. Ха­рак­тер­ни за мно­зи­на са ра­дос­тни фи­нан­со­ви съоб­ще­ния, при­до­бив­ки или пъ­ту­ва­не в чуж­би­на. До­маш­ни при­тес­не­ния тровят деня на някои – по­мис­ле­те и дей­ствай­те, мо­же­те да ги раз­ре­ши­те ус­пеш­но.

Related posts

Безплатен куклен театър за децата на Сандански

Дани Тренчева

Честита пролет!

admin

Днес почитаме Възвесение Господне! Честит Спасовден!

admin

Честваме Св. преподобни Тимотей Олимпийски, пустинник от Символи

Дани Тренчева

Мъжкото хоро се изви в ледените води на Тунджа в Калофер

Дани Тренчева

Разпродадоха за час билетите за концерта на Arctic Monkeys в Бургас

admin

Leave a Comment