27.07.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Феновете на орлетата полудяха след резила срещу аматьорите от Етрополе! К. Капчин: Покъртително слаб „Пирин“, виновниците да се измитат начаса!

Феновете на орлетата буквално полудяха след резила 0:2 срещу аматьорите от „Чавдар“ в Етрополе и отпадането от турнира за купата на България. След късметлийския жребий благоевградските запалянковци се размечтаха за пети финал в историята на клуба, вместо това трябваше да преглътнат горчивия хап, който им поднесе любимият отбор още в 1/16 финалите. Най-безкомпромисен в реакцията си бе лидерът на фракцията „Пирин СС“ Константин Капчин, който призова виновниците за провала да се изметат начаса от стадион „Христо Ботев“. Разочарованието на някои от привържениците дори изби в съмнения за симулативна игра. Ултрасите се обединиха около слогана „Вън бездушниците от отбора“.

„Покъртително слаб Пирин днес в Етрополе! Поредна срамна страница навръх 100 години футбол в Благоевград, написана от настоящите футболисти! Време е ръководните фактори да си зададат някои въпроси, а тези, които са виновни с бездушната си игра за срама и позора, след Нова година да нямат тази възможност! Сантименти, когато става въпрос за името на Пирин, не трябва да има!“, написа Капчин в профила си в социалните мрежи.

„Изкараха мача от тиража при коефициент 8.60“, изригна друг от култовите асове в агитката – Ангел Гюров.

Пиринци бяха изхвърлени от втората по сила надпревара с двата гола на Николай Ботев, който се разписа в 11-та и 37-та мин. Наставникът на гостите Христо Янев заложи срещу лесничеите на всичко най-добро извън лазарета, но с изключение на два-три плахи опита за обстрел на противниковата врата подопечните му не сътвориха нищо по-различно от познатия сценарий в първенството „ходене по мъките“. Този път дори силният мотиватор начело на тима се оказа безпомощен. С жълти картони в началото на втората част и в 88-та мин. реферът прати под душа Славчо Шоколаров в потвърждение на ваканционното настроение, обзело зелено-белите. Единственият светъл лъч в мача бе влизането в игра на голобрадите младоци Марсел Бибишков, Мартин Бачев и Любомир Тодоров.

„ЧАВДАР“: Ст. Петров, Каймакански, Т. Стоичков, М. Василев, Маджаров, Трендафилов, Радков /86-Хр. Василев/, Аличков /90+3-Г. Юруков/, Гущеров /69-Н. Иванов/, Кръстев /69-Головодов/, Ботев /87-Ив. Иванов/.

„ПИРИН“: Ковальов, Дюлгеров, Бодуров, Велев (83-М. Бачев), Хубчев, Янчев (46-А.Йорданов), Шоколаров, Макрецкис (59-Л. Тодоров), Р. Цонев, Костов, Пр. Йорданов (83-М. Бибишков).

СТОЙЧО СТОИЦОВ в.Струма

Related posts

Кметът на Симитли Апостол Апостолов: Кое е истинското лице на Д. Бербатов, това ли е промяната в българския футбол?

admin

След двукратно обявяване на поръчката комисията реши: Гоцеделчевската фирма „Транспомед” ще вози пациентите за диализно лечение от Разлог, Банско и Якоруда

Дани Тренчева

Ултрамаратон в Благоевград! Предизвикателството RATCU вече е тук

Дани Тренчева

В Благоевград откриват почетно консулство на Сърбия

admin

Благоевградският огнеборец гл. инспектор Боян Кондуров замина с военния „Спартан“ за Турция

admin

Наркопласьор от Петрич се е признал за виновен за незаконно държане на марихуана с цел разпространение

Leave a Comment