21.02.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада Симитли

Учителка е загиналата в адската катастрофа край Благоевград, отивала на тържество

Учителка загина при тежка катастрофа на главен път Е-79. Инцидентът стана вчера около 13:46 часа в района на „Монца“, когато се удрят лек и товарен автомобил. Вследствие на сблъсъка на място е починала 60-годишната шофьорка на лекия автомобил, която е от Благоевград, съобщиха от полицията.

Загиналата е началната учителка Татяна Николова от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Симитли. Вчера тя е трябвало да изпрати четвъртокласниците си на тържество с родителите, на което щяла да им връчи удостоверенията за завършването. Учителката тръгнала с колата си за Благоевград, имала дори запазен час при фризьор, но по пътя се случило най-лошото. Управляваният от нея автомобил е пометен от тир и се забил в страничната мантинела, пише struma.bg.

Черната новина попари близки, колеги и приятели на Татяна Николова, чиято дългогодишна кариера на учител е преминала в Симитли. След изпращането на своите четвъртокласници началната учителка е щяла да поеме последния си 1 клас. Неин съпруг е Боян Николов, секретар на ОбС на СДС в Благоевград, когато начело на организацията беше д-р Тони Даскалов.

Причините за инцидента се изясняват от полицията. Шофьорът на тира, който е македонец, е в шок след инцидента. Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

След катастрофата пътят бе затворен за движение с часове. Товарните автомобили изчакваха на място и се бе образувала километрична колона. Леките автомобили бяха пренасочвани през кв. „Струмско“ – село Долно Церово и с. Железница – Симитли.

Related posts

Автобусите между Симитли и кв. „Ораново“ с ново разписание

Дани Тренчева

Болницата в Благоевград с три пъти по-високи сметки за ток и газ

Дани Тренчева

Симитли се преклони пред героите, освободили България преди 144 години!

Дани Тренчева

Рилският манастир въведе режим заради високите сметки за ток и нафта

Дани Тренчева

Нехуманно отношение към куче от страна на служител на Общинския приют в Благоевград

admin

Кмета на община Симитли с молба към община Благоевград: „Моля, върнете ни кучетата“

admin

Leave a Comment