23.10.2024
112 България

Убитата жена оставила бележка с името на убиеца си

Убитата жена е работила в мобилен оператор. Тя е имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка. В нея пише, че ако се случи нещо лошо, трябва да се търси определен човек, съобщава bTV.

По непотвърдена информация за последно жената е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, след което изчезва.

На камерите се вижда как тя шофира с висока скорост до конкретна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването е подаден към Трето РПУ-София.

Заподозреният е задържан. По непотвърдена информация именно неговото име е било във въпросната бележка.

Мъжът е задържан на метростанция „Ломско шосе“. Там полицията го спира за проверка. В този момент той е с личния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е представила за военна.

Задържаният мъж е бил спокоен през цялото време. Пред разследващите е казал, че не знае нищо по случая. По непотвърдена информация военната също е казала, че не знае нищо и че въпросният мъж просто я возил.

Заподозреният е задържан. По непотвърдена информация именно неговото име е било във въпросната бележка. По наша информация жертвата се казва Кристина, а задържаният мъж – Калоян. Те са имали лични отношения.

Намерена е и колата на убитата, с която тя се е возила последно. Там са открити портмонето ѝ, както и нейни документи.

По непотвърдена информация тялото на жената е открита в трета кола – нито в нейната, нито в тази на заподозрения. Било е в багажника, като той е бил с полиуретанова пяна. Автомобилът с тялото е откаран в автосервиз и именно там откриват убитата.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Прокуратурата привиква Кирил Петков на разпит заради ареста на Борисов

Здравното министерство спешно купува детски COVID тестове

Дани Тренчева

Омикрон е вече в България

Дани Тренчева

Глоба от 3000 лева за Боян Расате постанови СГС

admin

Вицепремиерът Калина Константинова се срещна с представители на ромската общнос

admin

Правосъдният министър: Ще поискам оставката на Гешев, чакам решение на КС по въпроса

Дани Тренчева

Leave a Comment