21.07.2024
112 България

Убитата жена оставила бележка с името на убиеца си

Убитата жена е работила в мобилен оператор. Тя е имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка. В нея пише, че ако се случи нещо лошо, трябва да се търси определен човек, съобщава bTV.

По непотвърдена информация за последно жената е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, след което изчезва.

На камерите се вижда как тя шофира с висока скорост до конкретна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването е подаден към Трето РПУ-София.

Заподозреният е задържан. По непотвърдена информация именно неговото име е било във въпросната бележка.

Мъжът е задържан на метростанция „Ломско шосе“. Там полицията го спира за проверка. В този момент той е с личния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е представила за военна.

Задържаният мъж е бил спокоен през цялото време. Пред разследващите е казал, че не знае нищо по случая. По непотвърдена информация военната също е казала, че не знае нищо и че въпросният мъж просто я возил.

Заподозреният е задържан. По непотвърдена информация именно неговото име е било във въпросната бележка. По наша информация жертвата се казва Кристина, а задържаният мъж – Калоян. Те са имали лични отношения.

Намерена е и колата на убитата, с която тя се е возила последно. Там са открити портмонето ѝ, както и нейни документи.

По непотвърдена информация тялото на жената е открита в трета кола – нито в нейната, нито в тази на заподозрения. Било е в багажника, като той е бил с полиуретанова пяна. Автомобилът с тялото е откаран в автосервиз и именно там откриват убитата.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

2 759 нови случая на COVID-19 са потвърдени у нас през последното денонощие

Дани Тренчева

Парламентът прие на първо четене да се намали мандатът на КЗК от седем на пет години

Денков: Още не е ясно кой ще плаща тестовете за учениците

Дани Тренчева

Янев: Това е една огромна и неописуема трагедия, която ни разтърси

Дани Тренчева

Евакуираха мол в София

Дани Тренчева

Здравният министър дава спешно изявление

Дани Тренчева

Leave a Comment